Ny tränarlösning i Asplöven

Livstecken från laget med nio liv. Asplöven gör rockad i organisationen inför starten i fortsättningsserien. Foto: Lasse Stenman

HAPARANDA: Urban Lahti lämnar tränarbåset för att koncentrera sig på andra uppgifter inom föreningen, uppger AHC på sin hemsida.

Till upptakten i fortsättningsserien mot SK Lejon borta den 7 januari, blir försvarsspelaren Antti Ylönen spelande tränare och enligt uppgift söker klubben nu ett komplement på ledarsidan.

Några nyheter på spelarsidan har ännu inte meddelats – det ansträngda ekonomiska läget i kombination med sportsliga tillkortakommanden har gjort att några spelare lämnat Asplöven för spel i andra klubbar.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , ,
3 kommentarer om “Ny tränarlösning i Asplöven
 1. Nasuabo skriver:

  Bra nyheter, små livstecken är bättre än inget liv alls! Blir inte förvånad om Antti tar Asplöven till playoff, sen får vi se….kanske Lucas Wallmark och Joel Lassinantti återkommer, eller varför inte att Christian Jaros och Emil Sylvegård återvänder till Kuben? Eller så blir det bara så att Antti Ylönen och de andra tappra som återstår får se till att vi reder ut detta och får sikta mot en ny säsong i höst. Nasuabo återkommer snart, det är hög tid
  att tillkännage vem som blir ”Årets Nasuabo”. Nobelpris och Jerringpris etc i all ära, men snart tillkännages årets Nasuaboutmärkelse…

 2. Nasuabo skriver:

  Dags för Årets Nasuabo 2017! Juryn hade ett svårt val då tidigare pristagare (Ubbe, skribenten Lasse och Johan Ceder) fortsatt att leverera! Johans 6-1 mål direkt på tekning mot SK Lejon vägde tungt! Men, juryn väljer 2017 att premiera supporterkollektivet- Lasse, Nisse, Janne mfl på Norra läktaren, och alla andra hjältar som stöttar laget. Ni är Årets Nasuabor, med motiveringen; ”Heder till er som äter järn och skiter kätting, och som tror på livet före döden även efter sudden death”. Begreppet Nasua är för övrigt inkluderande en kväll som denna, du kan även vara mental eller viral Nasuabo!

 3. Affe skriver:

  Snart söker väll asplöven hockey spelare till laget via platsbanken hos arbetsförmedlingen eftersom klubben har så dåligt rykte idag att ingen kommer frivilligt.
  Lönebidrag kan ordnas och många går ju arbetssökande i staden.
  Tidigare erfaren behövs inte heller.