Nyförvärv i Asplöven i kvällens match

 

HAPARANDA: En tuff transatlant ansluter till Asplövens trupp lagom till kvällens drabbning mot Kiruna i hockeyns täta norretta.

Anfallaren AJ Gale är en 24-årig kanadensare med god skridskoåkning och ett bra skott. Han kommer närmast den danska ligan, men har stor erfarenhet från CHL – Central Hockey League i Nordamerika – där han förra säsongen producerade 64 poäng (26+34).

Värvningen är möjliggjord efter outtröttligt jobb av supporterklubben Aspen Army samt stöd från en extern sponsor.

Coach Kenttä parar Gale med Alexander Holmberg: två centrar får dubbla för att Asplöven ska kunna spela med fyra anfalsslinjer för första gången under seriespelet. I övrigt helt ordinarie, med Gusten puckslukare i kassen.

Följ händelseutvecklingen på HBwebben från klockan 19.00!  

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , ,
5 kommentarer om “Nyförvärv i Asplöven i kvällens match
 1. Knallens gäng skriver:

  Bra jobbat Asplöven. Det blir spännande att se Gale som han heter inte Cole. Självklart kommer vi till matchen. Vinst ikväll 4-1.

 2. Markkus skriver:

  Jag tar med mig brorsan och Pelle. Ser alla Asplövens alla hemmamatcher. Bara man slipper alla idioter som spyr galla över klubben. En eloge till grabbarna i J-18 gänget.
  Asplöven Go Go till Allsvenskan!

 3. Jonna skriver:

  Voitto illalla 5-2.
  Gale 1+1

 4. Mad Max skriver:

  Nu gäller det att se till att Kirunaspelarna åker hem med svansarna mellan benen, nu gäller bara vinst för gränskrigarna. Målen får vem som helst göra, huvudsaken att dom kommer! Lycka till ikväll!

 5. Linkan skriver:

  Tar med brorsan och Pelle. Ser alla Asplövens hemmamatcher. Tur att man slipper se alla idioter som spyr galla på föreningen. Nu är grabbarna på banan så det blir en bergsäker vinst. Kul att J-18 gänget uppmärksammades i Måål.