Nykterheten kontrolleras i länet

NORRBOTTEN: Under vecka elva satsar polisen extra på att göra nykterhetskontroller i länet.

Proverna genomförs med hjälp av utandningsprov när det gäller alkohol. När misstanke om drograttfylleri finns tas föraren in för urin- och blodprov.

Vid 14-tiden under fredagen utfördes trafikkontroller i Kalix, vid Flygfältsvägen i Näsbyn, samt vid länsväg 403 i Kaunisjoensuu, i Pajala kommun. Samtliga förare som kontrollerades var nyktra, utan anmärkning.

Publicerad i Kalix/Överkalix, Pajala, Svenska Taggar:
En kommentar om “Nykterheten kontrolleras i länet
  1. Västkustens vänner! skriver:

    Man kan fråga sig hur mycket av arbetstiden procentuellt som åtgår för Polisen i Östra Norrbotten till att kolla stopplikt, bilbälten, hastighetsöverträdelser på 90 väg och liknande pseudobrott i förhållande till stöld,inbrott,droger, kvinnomisshandel och liknande. Vi vill ha polis som jobbar för medborgarna, inte mot! Ni vinner ingen respekt på det sätt ni nu jobbar! Hur många rattfyllerister har ni tagit i området under den vecka som har gått?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.