Polis grep påverkad man

HAPARANDA: En man i 40-årsåldern greps strax före klockan 14-tiden på torsdagen misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott för eget bruk samt för olovlig körning. 

Till en början iakttogs mannen av en polispatrull i anslutning till en butik och greps sedan inuti butiken.

Han fick följa med till polisstationen för provtagning, kroppsbesiktning samt förhör.

Publicerad i Svenska
4 kommentarer om “Polis grep påverkad man
 1. happisman skriver:

  Nu igen? Hur många missbrukare har vi i stan? Det är skrämmande. Enda kännbara straffet är att beslagta bilen.

 2. 78u65vc skriver:

  Bra gjort polisen…

 3. Jonkanon skriver:

  Det går inte att straffa bort ett missbruk. Visst är det ett kännbart straff att beslagta en bil, men det löser inte problemet som jag antar att vi alla i slutändan vill lösa. Straffa på i all evighet om det är det ni vill, men se samtidigt på när Sverige visar bland de sämsta siffrorna när det kommer till drogrelaterade dödsfall. Jag ser fram emot dagen då alla förstår att Sveriges restriktiva drogpolitik skadar mer än den gör nytta. Kostar oerhört mycket och gör knappt eller ingen nytta.

 4. happisman skriver:

  Jag har svårt att tro på rehabilitering av brottslingar. Har man visat att man är svag för t.ex. droger är risken stor att man faller dit igen. Det bästa är att dessa individer hålls borta från samhället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.