Problemen hopar sig för Mikael Styrman

ÖVERTORNEÅ: Skogarna säljs, herrgården förfaller och konkursen är ett faktum för Ekfors Kraft.

På onsdagen håller kronofogdemyndigheten auktion på de sex skogsfastigheter som tagits av Mikael Styrman för att säkra betalning av skulder som uppkommit i Ekfors-bolagen och som fallit på Mikael Styrman privat, genom hans bolagsengagemang.

Skulderna uppgår till 27,1 miljoner kronor och värdet på skogsfastigheterna beräknas till 33 miljoner kronor. Totalt är det frågan om cirka 2.000 hektar produktiv skogsmark.

Publicerad i Haparanda, Övertorneå, Svenska Taggar: , , ,
5 kommentarer om “Problemen hopar sig för Mikael Styrman
 1. lasse skriver:

  Äntligen!!!

 2. Kes skriver:

  Ajajaaj! Det här ser illa ut! Nu börjar jag tycka synd om Mikael! Hur kunde han låta allting, gå den här vägen? Kan de vara dåliga rådgivare, som han har bjudit in, runt den väldukade borden, under storhetstiden. Nu synes ”gästerna” ha dragit iväg med höga arvoden och lämnat den gode -Mikael- med ”skulorna” som blev kvar och kan hända med mången krossad glas o porslin. Möjligen så har väl förhoppningarna, om att trycka till, dom valda politikerna, flugit all världens -kosa-.

 3. Mad Max skriver:

  ” The show must go on”. Ingen hejd på¨eländet.

 4. GW skriver:

  Folk med bra minne vet hur detta el-ände startade. Herr Styrman höjde nätavgifterna med enorma summor. Ingen vågade protestera utan betalade. De var för typ 10 år sedan, minst. Styrman verkar själv ha glömt detta i sin egen blogg. Men faktum är att detta var det som fick Styrmans egen cirkus att starta ordentligt.

 5. Rättvisans vän skriver:

  Innan man ropar hej och är alldeles för överlycklig över Styrmans fall så ska man nog invänta och se vad de nya elpriserna kommer att hamna på, både för privatkunder och för kommunen. Antar att det är många i kommunhuset och privata som pissat på sig nu men det brukar bli kallt efter ett tag.