Regn kan dröja sig kvar

TORNEDALEN: Senare mot kvällen drar regnet bort och i samma veva minskar molnigheten.

Under förmiddagen kan det dröja kvar en del regn vid kusten och temperaturerna hamnar runt 5 till 10 plusgrader. I övrigt uppehåll, men mest mulet och till en början dimma på många håll. Under dagen väntas temperaturen stiga något och hamna mellan 9 och 14 grader. Mot kvällen minskar molnighet och blir mest klart i natt med 0 till 5 grader, med någon minusgrad lokalt.

Även i inlandet kan en del regn dröja sig kvar och temperaturer runt 5 plusgrader. Precis som vid kusten förväntas uppehåll, men med dimma på många håll. Under dagen förväntas temperaturerna ligga mellan 8 och 13 grader, och till kvällen blir det mest klart med temperaturer på 3 minusgrader till tre plusgrader.

ANNONS

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Pajala, Svenska Taggar: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.