Rekordstort intresse för näringslivsgalan i Övertorneå

ÖVERTORNEÅ: Intresset för näringslivsgalan i Övertorneå är i år rekordstort. Biljetterna är slutsålda.

Det är företagarna i Övertorneå som årligen bjuder in till en galakväll där lokala företagare prisas i olika kategorier, så som Årets företagare, Årets Nyföretagare, och så vidare.

Förutom det blir det underhållning av skilda slag, bland annat kommer komikern Åsa Ivarsdotter att bjuda på ett humoristiskt sångnummer medan Må bra-kören ska få publiken att må bra.

Det blir vidare dans till gruppen Soulride.

Publicerad i Övertorneå, Svenska Taggar:
11 kommentarer om “Rekordstort intresse för näringslivsgalan i Övertorneå
 1. det goda livet skriver:

  Det har vi att tacka Alliansen för. Företagande och företagsrankingen har ökat sen dom tog över styret.

 2. Nååniin skriver:

  Köpta röster genom mat och dryck då är det lätt att öka

 3. ötå-bo skriver:

  Framgår att företagandet har ökat under Alliansen tid! Vilka företag har startats, med hur många nyanställda? Är de Kerttus 100 nya jobb inom turistnäringen som Alliansen pratar om och inget händer. Ser man till dagens fullmäktige, det händer inte mycket, inga ärenden som för kommun framåt, mest info. för att fylla ut tiden. Häpnads väckande dåligt!

 4. By Bo skriver:

  Det är väl inte kommunen eller alliansen som arrangerar näringsgalan?! Det är ju Företagarnas förening som gör det, vad jag förstått..

 5. ötå-bo skriver:

  Alliansen sponsrar galan med minst 40 tusen,trots ett beslut i fullmäktige att detta inte skall göras??? Visst går det att köpa röster och det med våra skattepengar, häpnadsväckande!

 6. F.d kommunbo. skriver:

  Mycket prat, lite verkstad. Det är Övertorneå i ett litet nötskal.

 7. By Bo skriver:

  Hur mycket sponsrade alliansen galan tidigare? 2015,2016?

 8. Åsa skriver:

  Härligt att ni uppmärksammar näringslivet! Det är egna företagare med drömmar, visioner och engagemang som bygger framtiden TILLSAMMANS med de som väljer att leva på orten. Mera företagsamhet ger mer pengar till kommunen och ett bättre liv för de som bor där. win-win-win.
  Att fira är att ge näring till det man vill ska växa!
  Ger man uppmärksamhet till avundsjuka och missunnsamhet är det DET som växer.
  Så HEJJA alla i arrangörs-staben som gör detta möjligt!

 9. ötå-bo skriver:

  Till ”goda livet”, som påstår att företagandet ökat i Ötå under Alliansen! Läste idag en rapport där inte Ötå nämns! Således en s.k fejk nyhet av en Centerpartist. Verkar som att borgarna tar efter retoriken från USA. Åter, vilka nya företag har startats i Ötå, namn och antal anställda? ok, företagare hade kul på galan och glöm om det går, att Alliansen ger bidrag till erat festande!

 10. Företagare skriver:

  Så kul att läsa en positiv kommentar!
  Tänk om alla tänkte som du.
  Hejja Åsa ???

 11. M.R skriver:

  Tack för en fantastisk gala med ett mycket proffsigt arrangemang! Åsa och Göran gav oss många goda skratt! Som företagare fick man ny energi att jobba vidare! Tack!