Rivstart för Classic Motor Meet

Alla hästar hemma. En man och hans muskelbil i klassisk burn-out. Foto: Lasse Stenman

HAPARANDA: En spänd förväntan präglar lördagsförmiddagen vid Strandplan – blir det ännu en rekordsommar för ve-åttans vänner?

Efter torsdagens mjukstart med europeiska entusiastbilar, introducerade arrangörerna en ny programpunkt under fredagseftermiddagen – invid KM Däckservices lokaler anordnades uppvisning i den ädla konsten burn-out, där stora mängder gummi offrades till motorgudarna.

Med svårslagen doft- och rökutveckling som är omöjlig att göra rättvisa i löpande text. Ett okomplicerat nöje som drog storpublik i den närmast tropiska sommarvärmen.

Och idag väntas alltså den stora invasionen, med plåtmonster från när och fjärran.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , ,
8 kommentarer om “Rivstart för Classic Motor Meet
 1. Nattjobbare skriver:

  En riktig fyllefest inget annat.

 2. micke skriver:

  Bra Men se över färdvägen!! vem vill stå i kö en hel kväll
  trafik stockning på hög nivå !!!

 3. Carola skriver:

  Om det är en kväll per år som det är lite bilar på stan, så kanske man kan överleva det! Jag tycker vi ska vara tacksamma när vi får hit en massa trevliga människor, och deras bilar! Gillar man inte det så kan man väl stanna hemma och titta på tv.

 4. P. skriver:

  Min personliga åsikt är att detta är ett arrangemang vi ska vara stolta över!
  Arrangörerna ska ha stora rosor för sitt engagemang, besökarna för sitt.

  Givetvis låter och luktar ex vis en cruising av en sån dignitet, men vem gör inte det själv ibland också? 😉

 5. Ravenpmurt skriver:

  Classic Motor Meet är nånting som verkligen får liv i Haparanda en kort stund, varför ska man gnälla över det då? Fina bilar, oftast trevliga människor och sömniga lilla Haparanda får en dos av uteliv och skoj. Nackdelen är ju kanske nerskräpning. Hoppas Classic Motor Meet har en ljus framtid i Haparanda!

 6. EnSomVarPåPlats skriver:

  Nattjobbare och Micke. Vilket gnäll över en riktig ”folkfest”. Bättre stämning än så här kan man knappt få det i stan. Passar alla åldrar. Gillar man det inte kan man stanna hemma.

 7. Pravda skriver:

  Vi ska vara stolta och glada över att Happis har ett sånt fint arrangemang som Classic.Ett stort tack till alla som är med och skapar detta.Mycket betydelsefullt för Haparanda att bli en ännu större Turiststad.Det som ännu saknas är ett tempererat utomhusbad för främst barn.samt givetvis mera platser för husbilar,vagnar,tält.kolla i Kalix camping vid strandängarna.Rena guldgruvan för ortens företagare.

 8. Gaznip skriver:

  EnSomVarPåPlats

  Håller med dig! Jobbade också kväll då på lördagen men efter att jag slutade jobba så hade man givetvis tid att kolla på alla snygga bilar. Synd att man inte själv kunde delta, men det såg sjukt kul ut. Stämningen var bra och det luktade bränt gummi och bensin i stan, så som det ska vara under Classic Motor Meet. Finns alltid gnällspikar. Hoppas man kan delta nästa år och hoppas det kommer ännu mer folk då!