Rörelse kring poänghungrigt Asplöven

HAPARANDA: AHC möter i kväll starka Karlskrona i Arena P. Poäng skulle smaka bra till julgröten i en hårdnande allsvensk tabellsituation.

Asplöven kommer till spel med nye backen Tim Kunes, som gör hemmadebut. Man får också tillskott i Luleålånen Marcus Oscarsson i försvarslinjen och anfallaren Lars Bryggman. Joel Lassinantti får förtroende i kassen.

Dessutom kan noteras att backen Marcus Fagerudd samt anfallsduon Emil Bejmo och Patrik Näslund från AHC förstärker Luleå i europacupspelet Red Bulls Salute som avgörs i Berlin under mellandagarna.

HBwebben vägrar att överge sin positiva omvärldssyn och tippar 3-1 i hemmafavör, men vill hemskt gärna stärkas i sin tro. Följ utvecklingen i ett lokalt medium från klockan 19.00!

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Svenska Taggar: , , , ,
5 kommentarer om “Rörelse kring poänghungrigt Asplöven
 1. Anders Bäckström skriver:

  Ja, ikväll så blir det en värdemätare. Karlskrona tränade hemma på fm, för att sedan borda ett eget plan, som man tar sig tillbaka med efter match.

  Men ikväll så är det Arena Polarica, så vi får hoppas att de trots chartrat plan får en mardrömsresa hem i alla fall. Hoppas verkligen att det blir fullt med supportrar:)

  Mitt tips 4-1:)

 2. Thomas skriver:

  Nej,
  Karlskrona flög upp i går kväll, tränade i Luleå i förmiddags, spelar ikväll och tar första flyget hem imorgon bitti.

 3. Fy bubblan skriver:

  2-5

 4. Heja Asplöven skriver:

  Fy Thomas, inte påstå att Anders har fel. Han är alltid påläst.

 5. Anders Bäckström skriver:

  vilket som, så fick dem em Mardrömsresa hem:)
  God jul
  //A