”Monstret” klar för Asplöven?

HAPARANDA: I Joni Puurulas frånvaro har AHC knutit NHL-vålvakten Jonas ”Monstret” Gustavsson till laget, uppger källor inom klubben till HB-webben under söndagseftermiddagen. Men kan inte bekräfta under måndagsförmiddagen.

”Monstret” tillhör till vardags Detroit Red Wings organisation och vill enligt uppgift ha matchträning under lock-outen. Knutpunkten sägs ha varit försäkringsfrågan och om den är löst i debuterar sådana fall klassmålvakten i sitt nya lag under den kommande veckan.

Under måndagen kan föreningen berätta att det förts en dialog mellan parterna, men att inget i dagsläget är klart. Söndagens utspel beskrivs av uppgiftslämnaren som ”förhastat”. Fortsättning kanske följer under de närmaste dagarna.

 

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Pajala, Svenska Taggar: , , , , , ,
17 kommentarer om “”Monstret” klar för Asplöven?
 1. Poäng skriver:

  Nu kan man hoppas på nya poäng igen

 2. p-g skriver:

  Hur kan man skriva nåt sånt här? Han är ju inte klar, man har gjort en förfrågan!

 3. SSK skriver:

  Här går vagnen före hästen igen…

 4. HAHA skriver:

  HAHAHA hittar på allt möjligt 😀 coolt om det skulle vara sant dock.

 5. Burra88 skriver:

  Happis blaskan i ett nötskal…

 6. Penga regn skriver:

  Vann Asplöven på finska lotto igår?

 7. Bullen skriver:

  Herrejösses, trovärdigheten för denna tidning fick sig nog en ordentlig liten smisk på rumpan. 🙂

 8. Supporter som tvivlar skriver:

  Publiken minskar i takt med de uteblivna poängen och därmed också behövliga intäkter. Hur kan man då finansiera en NHL-målvakt med åtföljande dyra försäkringar? Finns det dolda reserver i klubben eller är det här ett sätt att genom obekräftade rykten marknadsföra klubben bland allmänheten och försöka hålla intresset vid liv bland de alltmer tvivlande och nedstämda supportrarna.

 9. Supporter skriver:

  Vi ska inte tvivla! Det lossnar ska ni se.Nya matcher nya tag och alla supportrar behövs även surdegarna även då det går tungt. Haparanda är allmännt känt för att vara pessimister och gillar när det går dåligt oavsett vad/vem det handlar om. Synd men sant

 10. #99 skriver:

  Precis som för spelarna förstår jag att det kan svikta med självförtroende även för supporters men nu om någon gång behövs stödet, dels för föreningen men också spelarna. Så till nästa hemmamatch, se till att släpa er till ishallen och stötta och då menar jag verkligen stötta laget till nya framgångar. Det är tillåtet att klappa händerna och haka på klackens ramsor. Ni är inte på biblioteket och läser HBwebben och skriver elaka inlägg. Nä nu jä…. Alla till hallen och stötta laget!

 11. Leksing te ja dör skriver:

  Fy vad hemskt de skulle vara om de hade varit sant, stackars monstret, få vara i lapphelvete med ett mediokert lag med samer o renar som åskådare. Nej kom till Sveriges stolhet Leksand istället.

 12. Leksing te ja dör skriver:

  Jag är Morafantast men tycker det är kul med ett nytt lag i HA så jag önskar er all lycka och hoppas ni får Monstret. Och ni har fått en kanonspelare i Dion Knelsen. När han var i Mora var han duktig och trevlig. Han är kristen och bryr sig om sina medmänniskor, han hjälpte gamla människor i Mora över vägen mm mm. Förstod aldrig varför han inte fick förnyat kontrakt. Lycka till Dion.

 13. Leksing te ja dör skriver:

  Kom till Leksand monstret
  Vi har stor arena stor publik
  Vi är Sveriges största lag.
  Vad ska du i mörkret o göra.

 14. Måns skriver:

  I Leksand finns det bara rumpnissar och där är det mörkt året runt

 15. Micke skriver:

  Lär inte bli något monster i Asplöven.
  http://www.asploven.com/sm-lliga-malvakt-ansluter/

 16. p.r.s skriver:

  idrott är såhär ibland vinner man å ibland förlorar man fattar ni inget om sport man får inte ge upp bara ta nästa match…..

 17. Haparandabo skriver:

  Signaturen Leksing te jag dör: Vad är det för fel på samer? Börje Salming om namnet är bekant är same, renarna kommer inte in.