Ska HT Bandy undvika kval?

FAGERSTA: Idag gäller det för HT Bandy att se till att ha Gustavsbergs IF BK bakom sig när man summerar tabellen efter dagens sista serieomgång.Ett dyrt kval eller har HT Bandy spelat färdigt för säsongen. Det är det som står på spel i dagens sista omgång av Allsvenskan Norra i bandy. HT Bandy möter Västanfors IF på bortaplan och Gustavsberg möter Borlänge Bandy på hemmaplan. Varken Västanfors eller Borlänge har så mycket att spela för.

HT Bandy har bästa läget med 16 poäng mot Gustavsberg som har 15 poäng och tolv mål sämre än HT Bandy. Eftersom det är sista omgången spelas samtliga matcher i serien samma tid 14.00.

Det blir med andra ord en spännande bandyeftermiddag för alla HT-fans.

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Övertorneå, Pajala, Svenska Taggar:
9 kommentarer om “Ska HT Bandy undvika kval?
 1. Ht supporter skriver:

  Hoppas ht klarar sig kvar utan kval , kör hårt grabbar!

 2. Kom igen nu skriver:

  Grabbar, håller koll på elirapport

 3. bodiddely skriver:

  idag blir det vinst,kör hårt

 4. tornedaling skriver:

  blir de kval även för bandyn så får waara och kf som på en beställning igen en förfrågan om extra pengar!!!!! fattar varför man inte i bugetarbetet även tar med ev kvalkostnader! eller litar man ånyo på kommunens välvilja? oproffsigt!!!

 5. Haparandabo skriver:

  Dagens bestämmande belönar endast de föreningar som spelar ”Elit”. Alla andra får stå tillbaks och se på. Alla duktiga ryttare,friidrottare,fotbollsspelare,innebandy tjejer/killar. Vilken ungdomsverksamhet har dessa föreningar egentligen som får mest stöd?

  Och så undrar man varför inte ungdomarna stannar kvar i stan? Fundera på om ni gjort allt i er makt. Egentligen för att se Allsvenskan med legosoldater kom och se framtiden. Se VÅRA barn/ungdomar. Inte besöker ni träningarna som dessa är på.

 6. Nasuabo skriver:

  Tornedaling och Haparandabo….skärp er nu, inte menar ni väl att kommunen ska betala lön till ungdomar som hoppar 1,35 i höjd eller spelar fotbollsderby mellan Karungi och Haparanda? Jag har själv idrottat, och är glad över att kommunen höll med lokal och att ideella krafter tog sig an oss. I all ära, kul att ungdomarna idrottar, men ett lokalt skolmästerskap är inte riktigt samma PR-grej för kommunen som AIK-Asplöven på Johanneshov, eller HT Bandy mot Ljusdal, föräldrar och ungdomar får nog ta eget ansvar också, jobba och betala själva. Förresten, hur gick det? Tror Ht Bandy slapp kval?

 7. Nasuabo skriver:

  Nähä, enligt text-tv hamnade Gustavsberg före HT-Bandy. Kval. Nåja, det löser sig, men i ärlighetens namn har jag endast historiska minnen av Bandy: korven med bröd på gamla Gränsvallen, Bernt ”Bempa” Erikssons mål på frislag från mittcirkeln mot Sovjet i VM på Pohjan Stadium, samt Seskarös knall när ett gäng korpspelare och omskolade hockeyspelare slog HSKT Bandy i serien, och gick upp i Allsvenskan (för några hundra år sedan)….det här ordnar sig, vi supportrar får skramla, och kommunen får väl lägga ner nån verksamhet, eller köpa/sälja nån meter trottoar, funkar ju i Leksand!

 8. Bralle skriver:

  Vi som vet, vi vet. Cashen är slut. Snälla, vakna upp ur fablernas värld Nasua. #legoknektar #satsapåhappisbornakanske

 9. Nasuabo skriver:

  Bralle, hej mannen, du har fattat! Keff asså…cool snubbe (eller hen?). Värsta hashtags jag sett, kom du på dem själv, juste!