Skolsök gav ingen träff

ÖVERTORNEÅ: Kalixpolisen meddelade under gårdagens eftermiddag gjort ett skolsök med hund i Övertorneå med ett bra resultat, ingen träff!

Under fredagseftermiddagen gjorde polisen ett skolsök med hund i Övertorneå, både på högstadiet och på gymnasieskolan. Mikael Engren, områdespolis i Kalix kunde glad i hågen lämna Övertorneå, utan träff. Engren uppger att hunden Fight hälsar!

 

Publicerad i Svenska
10 kommentarer om “Skolsök gav ingen träff
 1. Retarderad skriver:

  Mycket kryptiskt? Var det skolkök eller skolbesök?

 2. S skriver:

  Haparandas tur? SÖK. Ta urinprover så alla får sin hjälp i tid.

 3. Resultaten skriver:

  Retarderad

  Som jag förstår det sökte dom med knarkhund igenom skolorna efter knark.

  Men håller ned mycket kryptiskt kanske jag som förstått fel.

 4. Resultaten skriver:

  S

  Jo precis och försök göra det i hemlighet inte att man säger i flera veckor i förväg.

 5. från holmen skriver:

  Urin och blodprov är effektivare

 6. Resultaten skriver:

  Precis holmen.

  Dom här reglerna borde lättas i Sverige. Vet att vissa privata arbetsgivare får du skriva på avtal att arbgivaren ska ha rätt ta blodprov. Helt rätt!

  Men borde vara en självklarhet utan speciella avtal.

  Bäst hitta missbrukare i tid och att få bukt med det redan i skolåldern vore ju bra!

  Sedan skall man ju givetvis göra nåt åt problemet!
  Idag vet vi många missbrukare men som inte får vård dom hålls ett tag släpps fria de begår brott igen som ett ekorrhjul!

  Känns ibland som de ockdå inplanerat så inte myndigheter ”förlorar” sina jobb när dom fått bukt med problemen.

 7. Vittula skriver:

  Polisen borde sätta in kraftiga åtgärder även i Haparanda så att man får bukt med det omfattande knarkandet i trafiken och i staden i övrigt. Det räcker till att börja med att polisen regelbundet tar en närmare titt på vad som egentligen försiggår på grusplan och i parken vid strandpromenaden under kvällar och nätter. Knarkande och knarkförsäljning sker helt öppet! Alla bilar och EPA-traktorer som tokkör runt i stan kvällar/nätter och som samlas på grusplan… ta blodprov på samtliga och vips så har Haparanda plötsligt blivit en betydligt bättre stad att leva i.

 8. Tasku skriver:

  Urin och till och med blodprov på ALLA? Otroligt vad man kan få läsa, här. Antar att ni som förordar detta vill chippas, också? Om inte, varför inte? Det skulle ju bli SÅ mycket tryggare om vi alla övervakades på ALLA sätt av dessa perfekta, fullt hederliga människor som vanstyr vårt land så illa. Sedan kan man sätta obligatoriska kameror och mikrofoner i alla hem, också, så de vet att allt går rätt till.

  Jag tar inga droger och det finns inte en chans att jag frivilligt ens skulle gå med på att lämna urinprov. Blodprov skulle inte komma på fråga under några omständigheter.

 9. Jodu skriver:

  Tasku/ Du är skyldig enligt lag att lämna både urin och blodprov om du är misstänkt för ett brott, t ex att du är påverkad av droger eller misstänks ha använt droger och har det i kroppen.

 10. San/Haidatsa skriver:

  Vissa tillfällen så får inte man vägra. Det är för övrigt nära till chip betalning och då ha chipet inopererat i kroppen….