Släp hamnade snett

PAJALA: En singelolycka inträffade strax före klockan tio på fredagsförmiddagen på riksväg 99 i höjd med Autio. 

En långtradares släp ska enligt uppgift ha hamnat i diket samtidigt som lastbilen stod kvar på vägen.

Ingen person uppges ha kommit till skada. Polisen har uppsökt olycksplatsen för rutinkontroll, dock saknas ytterligare uppgifter om olyckan. 

Publicerad i Svenska
6 kommentarer om “Släp hamnade snett
 1. Bybo skriver:

  Det är så vanligt med Kaunis Iron bilar i olyckor så det knappt noteras i lokalpressen.
  Det kommer att hända en allvarligare olycka med dessa lastbilar för en del av bilarna har så starka halvljus så man blir helt bländad vid möten och värre blir det till vintern med snörök på vägarna.

 2. Torne Dalskvinnan skriver:

  Flesta förare skickliga….🙂sen finns några som INTE vågar hålla sig på sin halva av vägbanan. Lär er av de skickliga eller sluta köra tunga ekipage. Finns andra arbeten…..😶

 3. Torne Dalskvinna skriver:

  Vägen, vår vardag, har inte rum för oskickliga chaufförer. Låg baki lastbil som mötte annan jämlik. Så precis de möttes, malmbil kontra tankbil. Alla chaufförer och passagerare ska få leva. Sakta in och möt upp medtrafikanter.

 4. Bättre vetande skriver:

  Bybo, de är nog lika starka halvljus i samtliga kaunis iron bilar däremot kanske några skulle behöva justera strålkastarna.

 5. Fazer skriver:

  Håller med Bybo angående halvljusen. Dessutom ett och annat spån som smäller helljuset i ansiktet vid möte. Blir sjuhelsikes bländning med de lamporna. Borde slippa sånt från yrkeschasffisar. Nog farligt med sånt beteende av ”vanliga” idioter bakom ratten.

 6. Fazer skriver:

  Håller med Bybo angående halvljusen. Dessutom ett och annat spån som smäller helljuset i ansiktet vid möte. Blir sjuhelsikes bländning med de lamporna. Borde slippa sånt från yrkeschaffisar. Nog farligt med sånt beteende av ”vanliga” idioter bakom ratten.