Slutar som socialchef

ÖVERTORNEÅ: Socialchef Ann-Kristin Andersson i Övertorneå väljer att övergå till en annan tjänst i kommunen.

Hon har inte varit i tjänst en tid och under fredagen kom förklaringen som HB sökt svar på. Kommunen skickade ut ett pressmeddelande med följande innehåll:

Ann-Kristin Andersson kommer att tjänstgöra som vikarierande enhetschef vid Särkivaaragården fram till den 1 september då hon tillträder tjänsten som föreståndare 
och verksamhetsutvecklare vid Orion, ett HVB-hem för ensamkommande barn.

– Orsaken till mitt beslut är att det varit en jobbig tid på det personliga planet samtidigt som arbetsuppgiften som socialchef i en liten kommun är betungande och komplex. Jag har funderat på detta en tid och nu öppnade sig en möjlighet att genomföra förändringen i min tjänstgöring. Jag är glad att min arbetsgivare stöttat mig och velat lösa detta på bästa sätt, säger Ann-Kristin Andersson.

 

Publicerad i Övertorneå, Svenska Taggar: , ,