Söker sommarvikarier

KALIX: Idag startar ansökningstiden för sommarjobb vid BillerudKorsnäs. 

Totalt söker pappersbruket som finns i Karlsborg 60 sommararbetare inom varierande arbetsområden som exempelvis produktion, mekaniskt och elektriskt underhåll, inköp, administration, magasin och utlastning, logistik, IT, kvalitet och laboratoriearbete.

I ett pressmeddelande säger HR-direktören för produktion Maria Almlöf Johansson att BillerudKorsnäs hoppas på att intressera fler kvinnliga sökande för att nå en jämn fördelning mellan kvinnor och män bland de sommaranställda.

– Skogs- och pappersindustrin går starkt samtidigt som vi är inne i en expansiv fas med stora investeringar i flera av våra anläggningar. Att bekanta sig med oss genom ett sommarjobb är en utmärkt introduktion som i många fall har lett vidare till ett fast jobb. Sommarjobb ger också oss en värdefull möjlighet att knyta viktiga kontakter för framtiden, inte minst eftersom vi på flera av våra anläggningar står inför en generationsväxling med stort rekryteringsbehov de närmaste åren, Maria Almlöf Johansson i pressmeddelandet.

Publicerad i Kalix/Överkalix, Svenska Taggar: , ,