Stannade inte på polismans tecken

HAPARANDA: På torsdagens förmiddag ska en bilist ha valt att nonchalera polismans stopptecken i samband med en kontroll i Haparanda. 

Föraren stannade dock så småningom, och visade då tecken på att vara påverkad av narkotika.

Han fick därför följa med polisen för ytterligare provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning samt för att ej ha stannat på polismans tecken.

Publicerad i Haparanda
3 kommentarer om “Stannade inte på polismans tecken
  1. krascha dem skriver:

    Bra jobbat igen! En mindre knarkare som blir fasttagen. Fortsätt jobba så här att ni tar en efter en.

  2. Kukola skriver:

    Knarkaren stannade så småningom kan man läsa… förmodligen efter att först ha kastat ut knarket genom fönstret för att inte åka fast för att betydligt allvarligare narkotikabrott!

  3. Bitter skriver:

    Spelar väl ingen större roll, erkänner på plats och får böter, blir släppt på fri fot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.