Stoppade rattfyllerist i Övertorneå

ÖVERTORNEÅ:  Vid 00.40-tiden natten mot söndag stoppade polisen en misstänkt rattfyllerist i Övertorneå.

Enligt polisen ska den misstänkt berusade mannen, som är i 45-årsåldern, ha kört bil i centrala orten då han ertappades.

Mannen fick följa med polisen, för provtagning och förhör.

 

Publicerad i Övertorneå, Svenska
2 kommentarer om “Stoppade rattfyllerist i Övertorneå
  1. Leif Bergdahl skriver:

    Lördag kväll lämnade jag Övertorneå kl 23.30. När jag passerade norra infarten till Övertorneå blev jag helt utan anledningförföljd av en civil polisbil nästan en mil norrut! Kraftiga blinkningar från strålkastare och en bil som låg några tiotals meter bakom mig gjorde färden ytterst obehaglig.I Kuivakangas prejade bilen och ut steg till min förvåning 2 poliser som utförde en negativ alkotest!! Jag kommer att anmäla dessa poliser som så gravt brutit mot regelverket och utsatt oss för livsfara.Poliser skall jaga brottslingar och inte utsätta hederliga svenskar för livsfara!!Oerhört kränkta!!

  2. Frågande skriver:

    Lite frågande, varför stannade du inte direkt? Och varför är du hysterisk över att bli stoppad? För min egen del har iaf jag inget emot att bli stoppad. Tycker nog du är en ”drama queen” och överdriver kraftigt.