Stor insats mot narkotika

 

NORRBOTTEN: Polisen har under fredagsmorgonen hämtat in ett antal ungdomar från olika platser i Luleå kommun. Samtliga är misstänkta för narkotikabrott.

Ungdomarna är i åldrarna 16-25 år, och genom olika typer av spaningsarbete har polisen identifierat de misstänkta.

Polisens mål är att arbeta mot att minska tillgången och användningen av narkotika bland unga i Norrbotten.

– Vi jobbar hela tiden med olika typer av insatser, säger Kristina Lantto, kommunikatör på polisen.

 

 

ANNONS

Publicerad i Svenska Taggar: , ,
2 kommentarer om “Stor insats mot narkotika
  1. Robin Hood. skriver:

    Gör likadant här i Haparanda innan det går helt åt helv…!

  2. sommarvärmen skriver:

    Håller helt med Robin Hood. Det har redan gått åt H för några ungdomar. Det finns såååå mycket droger i vår lilla stad, men de syns inte för de visar sig inte utomhus. De håller till i någons lägenhet och är totalt borta.Drogerna och alkoholen går runt och ungdomarna är totalt borta.
    Hoppas verkligen att Haparandapolisen får mer resurser till det här. Tror att de flesta i Hapda nu har vaknat till och förstått hur allvarligt problem det är. Det kryper ner i åldrarna och drogerna sprids som eld i blåst. Det är hemskt, och en sjukdom för resten av livet som även ger andra stora problem i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.