Strömavbrott berör 80 hushåll

ÖVERTORNEÅ: Just nu pågår ett strömavbrott som drabbar 80 abonnenter i delar av Övertorneå samt Överkalix kommuner. 

Avbrottet startade strax före klockan 13-tiden under torsdagen och enligt Vattenfalls kundtjänst pågår åtgärdsarbete just nu.

Arbetet beräknas slutfört och elen åter påkopplad vid klockan 17.00.

Publicerad i Kalix/Överkalix, Övertorneå Taggar: ,
4 kommentarer om “Strömavbrott berör 80 hushåll
 1. Skolkritan skriver:

  Jag ser inte riktigt någon mening med nyheter som denna. Vad fyller det egentligen för funktion, annat än att fylla ut hemsidan/e.v tidningen?

  De som är strömlösa vet troligtvis om det. Vattenfall har också en utmärkt hemsida för att kolla driftstörningar.

 2. Orka skriver:

  Okej skolkritan.Lika bra att lägga ner alla medier och nyhets flöden eftersom att allt som händer i samhället enkelt går att ta reda på för alla medborgare. Börja göra det själv istället för att läsa på hbwebben och gnälla!

 3. Skolkritan skriver:

  Nej allt som händer i samhället går inte på ett enkelt sätt att ta reda på av vem som helst. Journalister har ett viktigt jobb om det görs rätt, att granska makten bland annat. Det finns inget vett och mening för en journalist att citera pressmeddelanden, väder, och strömavbrott, det kan var och en göra genom att knappa in en hemsideadress.

  Om journalister vill bli av med sina jobb är det här ett utmärkt sätt, och en perfekt väg.

 4. boende skriver:

  Det inte bara i Övertorneå med omnejd där strömavbrotten blir alla vanligare, vägbelysningen i Övre Kukkola är ett exempel där flera familjer och boende går med ficklamporna för att se var vägen är plogat.