Styrman köpte in en av två fastigheter

LULEÅ/ÖVERTORNEÅ: I onsdags hölls auktion hos Kronofogdemyndigheten i Luleå. Två av Mikael Styrmans fastigheter auktionerades ut.

– Staten genom kronofogden hade fordringar på skatter och allmänna avgifter på 3,1 miljoner kronor att ta in, säger kronokommissarie Roger Lindbäck.

Det var två skogsfastigheter som försåldes under auktionen.

Fastigheten Övertorneå Korva 1:3 på 82 hektar såldes för 1,5 miljoner kronor till Mikael Styrman.

Övertorneå Niemis 14:10 (i Pello) på 227 hektar såldes för 3,8 miljoner kronor till ett företag i Laholm. Företaget heter Arena Food Systems ab. Av bolagsförteckningen framgår att bolaget inte har någon omsättning men däremot tio miljoner kronor i eget kapital.

Köpesummorna ska vara betalade till den 16 november.

Publicerad i Haparanda, Övertorneå, Svenska Taggar: , , , , ,
6 kommentarer om “Styrman köpte in en av två fastigheter
 1. Måns skriver:

  Styrman är kung av tornedalen. Leve Styrman

 2. kruunukalle skriver:

  Hyvä Micke ! Sossuja harmittaa .

 3. besserwisser skriver:

  Måns, kruunukalle Styrman, kyss…

 4. no niin skriver:

  Men hur gick det/ går det med betalningen, handpenning sedan inget och åter till försäljning. Våran Micke håller på att delbetala sina skulder till staten:)

 5. Dollarstory skriver:

  Styrman i all ära. Har någon aldrig undrat varifrån kommer alla pengar och hur mycket har denna ”von Anka” i kassakistan och var har han grävt ner pengarna? Så mycket som vi läsare sett att han lagt ut för att ta motståndarna i örat. Från början till slut i denna story handlar det väl om slöseri med egna ekonomin? Tur att Styrman är rik, på skämt sagt verkar ha ett eget sedeltryckeri (hahaha)-kanske?

 6. Observer2 skriver:

  Bravo Styrman!