Succélördag för Classic Motor Meet

HAPARANDA: Under bilträffens andra dygn kom den gyllene dag outtröttliga arrangörer väntat på under flera år.

Optimala yttre förhållanden och slipade organisatoriska detaljer samverkar till en himmelsk bilträff anno 2014. Under lördagen väller fordon och människor in på uppställningsområdet vid Strandplan, där dagens officiella aktiviteter får storpublik.

Inte minst tävlingen Ten Outstanding Cars ådrar sig stort intresse. John Lindberg Trio avslutar under den tidiga kvällen händelserna vid Strandplan och matar raggare med rockabilly så att de är mätta i månader.

Ett i alla delar nästan perfekt arrangemang avslutas i ljuvlig sommarkväll på torget med omfattande cruising och mer stompig musik med husbandet Go Getters.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , , , ,
7 kommentarer om “Succélördag för Classic Motor Meet
 1. bodiddely skriver:

  helt perfekt helg.verkligen bra jobbat av staben bakom arrangemanget,det är bara o lyfta på hatten för dessa herrar,

 2. Jätte trevligt var det... skriver:

  En liten önskan från mig trots att jag är nöjd… Skulle ha varit underbart och se några kunniga dansare på torget i tidsenliga kläder. På strandplan var det så varmt och då det var långa köer, avstod jag från handlandet. Flera försäljningsställen på olika platse på strandplanen var det flera som önskade sig igår.

 3. Old 88 skriver:

  Jag har åkt runt på väldigt många träffar genom åren i vårat avlånga land, denna träff i aspstaden Haparanda anser jag var bland det bästa jag upplevt.Mycket väl genomtänkt och planerat,full gas från fre em till tidig sön. Inte mycket dötid mellan rock o roll,uppträdanden och annat sköj.Mycket bra jobbat alla inblandade, även ordningsmakten skall ha mycket beröm!! Fast de var många och överallt så förstördes inte stämmningen genom onödiga kontroller och gnäll som tyvär många andra träffar. tack!

 4. M.O skriver:

  En helt perfekt helg, stor tack till arrangörerna.

 5. jag jag skriver:

  fler mat o ölställen tack, långa köer för att få en pilsner o mat. Polisen i happis borde inte väl störa publiken som kollar på bilar o dricker bärs(knäpptyst!)

 6. Manfred Mann skriver:

  Helt suveränt arrangemang,nästan för stort för denna lilla stad men oj vilken puls i stan.

 7. Marita. skriver:

  Våran döda stad levde verkligen upp,bästa helgen på hela året.