UPPDATERAD: Misstänkt för narkotikabrott efter dikeskörning

UPPDATERAD

MATTILA: En ung, narkotikapåverkade dök upp på tomten hos en bostadsägare i Mattila strax innan klockan ett natten mellan söndag och måndag.

Bostadsinnehavaren larmade polis och ambulans efter att det framkommit att kvinnan åkt i diket med sin mopedbil, och betedde sig märkligt. Kvinnan som ej behövde ytterligare vård överlämnades efter blodprov till vårdnadshavare och misstänks för ringa narkotikabrott.

I en tidigare version skrev HB att kvinnan brutit sig in i bostaden vilket visade sig inte stämma.

 

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: ,
15 kommentarer om “UPPDATERAD: Misstänkt för narkotikabrott efter dikeskörning
 1. Heja Ruotsi! skriver:

  Är det nästa generation som har börjat köra drogpåverkade på vägarna??

 2. Nut perkele skriver:

  De som terroriserar Haparanda med omnejd med sina mopedbilar, mopeder, crossmotorcyklar och epa-traktorer knarkar helt öppet i Haparanda. Detta har pågått i många år. Vad gör polisen? Polisen borde göra konstanta kontroller riktade emot dessa ungdomar som kör som dårar påtända i Haparanda. Det röks hasch och fentanyl plåster, snortas amfetamin/kokain, röks knapras tramadol och morfin tabletter.

 3. kalle skriver:

  NutPerkele ta reda på fakta innan du kommer och skriver skit, du vet inget om vad som hänt och knappast är det så att ungdomar röker på öppet, verkar vara någon annan som dragit nåt annat än bara pulka.

 4. En sur jävel skriver:

  Ni skriver mycket utan att veta saningen. Jag känner 95% av alla som köt epa å inte knarkar dem eller kör berusad ni skrivet så mycket utan att veta nåt ta fram fakta innam ni sktivet nåt!

 5. jojo skriver:

  Bra gjort av bostadsinnehavaren som ringde polisen! Polisen bör lägga till en ytterligare brottsrubricering utöver narkotikabrott – drograttfylla. Vederbörande körde påverkad och skall inte ha sitt körkort alt förarbevis kvar.

 6. Huonoatuuria skriver:

  Nutperkele det är alltså heroinister som kör runt med epa och motorcyklar, hahahah de sjukaste jag hört, ta på dig din foliehatt dehär är ju skrämmande

 7. Nyt Perkele skriver:

  Kalle, det är fakta om ungdomen i Haparanda så vad är problemet? Det är faktafientliga misslyckade föräldrar och naiva godhetsknarkare inom kommunen som vägrar se verkligheten i Haparanda som är en del av problemet. Haparanda är till bredden fyllt av droger. Undomarna i Haparanda är inga oskyldiga dunungar, utan knarket flödar.

  En sur jävel, jag vet sanningen… det är du som ljuger och som inte vill se verkligheten och problemen i Haparanda. Jag och många med mig blir dagligen nästan överkörda av vansinneskörande drogpåverkade ungdomar i Haparanda. Senast blev mitt barn (7år) nästan påkörd.

 8. S skriver:

  Ingen har sett henne köra bilen tyvärr o därav ingen anmälan om drograttfylla. Hoppas att flickans föräldrar inser allvaret och ser till att bilen parkeras för många år framåt och att tiderna för hemkomst om kvällarna tidigareläggs markant.

 9. Hahah skriver:

  Har ni något/några bevis på att denna kvinna var drogpåverkad? Har ni några bevis på att kvinnan kört mopedbilen? Eller hur vet ni allt detta? Är det en ren gissning eller? Som jag har hört det så var inte kvinnan drogpåverkad utan alkoholpåverkad. Och vet inte mer än så. Respekterar svar, tack!

 10. Guld skriver:

  Åh herregud vilka kommentarer och antaganden en del kommer med här. Min dotter och hennes kompisar är några av undomarna som kör med a traktorer, dom flesta av dom har aldrig varken supit eller ens rökt cigaretter. Knappast att undomarna kör runt drogpåverkade. Jag kan bara le åt en del av det som skrivs här. 🙂

 11. J skriver:

  Guld. Då vet du inte vad som händer. Sluta lev i bubblan och se verkligheten.

  På vår tid var det 3,5:or,4,5:or.

  Nu är det betydligt farligare saker i omlopp…Allt sker öppet och i våra skolor…Begär urinprov och se över era ungdomar….Ta VUXETANSVARET. Föräldraansvaret och se resultaten…

 12. Adam skriver:

  Ja men då så, Guld, eftersom din dotter och hennes bekanta är så skötsamma så innebär det alltså att samtliga mopedbils-kids beter sig på det sättet. Eller nä.

 13. Guld skriver:

  J får jag gissa på att dina initialer är J.L? Jag lever inte i nån bubbla, vet exakt vad min dotter och hennes vänner håller hus och vad dom gör för jag har koll och kontakt med dom flera ggr per dag/kväll och ber dom komma hem till oss emellanåt så jag ser att dom tex inte är fulla.

 14. Pänktti skriver:

  @Guld

  Det är precis det många inte gör, har koll på sina barn. Men bra att du har koll.

 15. Resultaten skriver:

  Sedan är det inte bara barn och unga som sysslar på med med knark.

  Definitivt inte dom enda som beter sig dåligt i trafiken.
  Finns många gamlingar som inte visar någon respekt mot gående och andra trafikanter.