Trafikolycka orsakade trafikstörning

Östra Norrbotten: Vid 16-tiden under lördagseftermiddagen hamnade ett släp på en lastbil i diket på E 4: an i Kalix. Olyckan skedde vid korsningen av väg 699 och vägen var bara tidvis framkomlig. Bärgningen blev klar först vid 23-tiden.

Tidigare under dagen kontrollerade polisen en personbil efter väg 99 i Övertorneå. Föraren hade fått sitt körkort återkallat. Anmälan om grov olovlig körning gjordes.

På polisens ledningscentral uppger man strax efter midnatt, natten mot söndagen, att det åter varit en lugn dag och en lugn kväll i hela regionen.

Publicerad i Svenska

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.