Tullen fann narkotika

HAPARANDA: Strax efter klockan elva på onsdagsförmiddagen genomförde tullen en kontroll på en man i centrala Haparanda. Det visade sig att mannen bar på någon form av narkotika och därmed blev han frihetsberövad. 

Tullen kontaktade polisen som förhörde mannen som är i 30-årsåldern. Han blev frisläppt efter förhöret, och en anmälan om ringa narkotikabrott genom innehav har upprättats.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , ,
18 kommentarer om “Tullen fann narkotika
 1. God Jul skriver:

  Bra gjort igen! Ännu en som vet att ni vet. NICE!!!!!
  Fortsätt kraschandet av de här typerna som håller på med djävulens gift.

 2. ll skriver:

  Tack tullen och polisen. Knarket bara ökar p.g.a. vidöppna gränser.

 3. happisman skriver:

  Mycket bra gjort av myndigheterna igen. Polisen/tullen börjar få upp farten när det gäller att hitta dessa missbrukare. Hoppas att ”yxmannen” som besökte äldreboendet snart åker dit om han inte redan gjort det.

 4. Liverpoolaren skriver:

  Ännu en narkoman som åkte dit,men vad får dom för straff för det? en månad på anstalt med allinclusive på sin höjd!😕

 5. happisbo skriver:

  Rösta på sverigedemokraterna så får vi garanterat bättre koll vid tullen och fler poliser till haparanda.

 6. Tian skriver:

  Till Liverpoolaren!

  Borde vi inte se till att narkomanerna får hjälp istället för straff?

 7. Lilla My skriver:

  Tian, först skall narkomanerna sona sina brott och ta sitt straff och vara inlåsta, sedan efter avtjänat straff erbjuds hjälp. Det är så här det funkar. Straff är till för att också skydda medborgarna och samhället i övrigt emot de kriminella narkomanernas skadliga inverkan på samhällskroppen! Det är som virus… de måste isoleras för att skydda resten av samhället.

 8. Tian skriver:

  Lilla My!

  Problemet med ditt ”Det är så här det funkar” är att det inte fungerar. Att ge ett fängelsestraff till en som missbrukar är helt verkningslöst. Verktygen för att komma till rätta med sina problem finns inte i en cell.

  Dit resonemang blir absurt om man byter ut narkoman mot alkoholist,spel- eller sex- missbrukare.

  ”Vi måste sydda medborgarna och samhället från alkoholisterna och deras skadliga inverkan på samhällskroppen. Det är som virus… de måste isoleras för att skydda resten av samhället.”

 9. Lilla My skriver:

  Tian / Du tycks tro att det går att bota en brottsling med bullar & saft, lite prat och allmänt gulli gullgull! Du blandar korten och försöker att bagatellisera kriminalitet och tung brottslighet (narkotikabrott) med spelmissbruk, sexmissbruk osv. Fattar du inte att en brottsling FÖRST skall avtjäna sitt straff och SEDAN efter avtjänat straff påbörja den hjälp (terapi mm) som samhället har att erbjuda OM brottslingen vill sluta sitt brottsliga liv? Du tycker uppenbarligen att brottslingar (narkotikabrott) skall ha ”fribiljett” undan rättssystemet?

 10. Perkele skriver:

  Tian… har inte tian trillat ner ordentligt? Ditt tio-kronors-resonemang håller inte, vad är det du inte fattar?

 11. Tian skriver:

  Frågan är om inte ni fattar? Den narkotikapolitik som nu förespråkar fungerar uppenbarligen inte! Det handlar inte om att ge fribiljett. Det handlar om att omfördela resurser! Att fortsatta med samma narkotikapolitik som vi har gjort dom senaste 30 åren och hoppas på ett annat resultat är bara korkat.

 12. Gunnar Pajala skriver:

  Glatt att veta! Jag fortsetter med att se i Haparanda Bladet och i det med dom fina kommentarer som ges till inl. liksom nu om Tullens och Polisens skickliga arbete i Haparanda. Grattis till Er i ”Happis”! Fr. Filippinerna.

 13. Fakta skriver:

  Detta är tack vare nuvarande regerings satsningar för det inhemska försvaret, polis och tull! Satsningar inom skola och för kommun och regioner kommer att visa positiva resultat. Alla parametar visar åt rätt håll, arbetslösheten minskat liksom statsskulden m.m. Borgarna pratar om nödväniga strukturrefomer för Sverige? Vad har Löfven regeringen inte tagit itu med? Är det t.ex. försvaret, borgare?

 14. statsmannen (s) skriver:

  okunniga svenska främst män outbildande de är dom som röstar nazi-sd. de är fakta. och vet inte vad nazi politiken går ut på ett längre sikt. bara ett exempel lovar ett jobbskatteavdrag på 8 miljarder som ger en arbetare en skattesänkning på 150 kr per månad. men i gengäld så tar dom bort för oss arbetare att dra av fackavgiften som för oss gör en förlust på 250 kr per månad. de är höger politik de. och sen ska barnbidraget sänkas och flertbarnstilläget. fria glasögon åt barn ska tas bort likaså fria läkemedel åt barn. för oss vuxna ska högkostnadsskyddet höjas från 2200 till 3000 kr per år.

 15. statsmannen (s) skriver:

  Sverige behöver ingen högerpolitik.vi har redan en vänster politik som för Sverige framåt. och lillemannens och patroskans (livets ord) är ju helt förödande för vårt land. lilles retorik så mycke allians politik som möjligt. visst är de rent av löjleväckande. kanske borde hamna på nästa års akademins mest löjleväckande ord. vad vet jag men vet. och kan inte räkna m och kd 144 är mer än 143. men de verkar c och majoren göra, och dom räknar på sina fingar…ohhh plus ett!!!!!! vaa vad har hänt lillemannen sa nått annat.!! vid valutgången.

 16. Tenho Gonzalez skriver:

  Det var kanske bara lite mjöl…

 17. statsmannen (s) skriver:

  ursäkta att jag skrattar men tänker på regionens nya phsy backen som ledare för typ landstinget. ursäkta men kan inte låta bli och småle. han verkar innan han har tillträtt som chef reden börjat inse att vad fan har jag lovat i 10 år. de är bara svammel. lova allt åt alla kameror hit och dit så man nästan blir förblindad av alla blixtar. och hur kan han som högerextremist stoppa flödet av bemanningsföretagens vinstjakter, kommer aldrig och bli verklighet. för extrem högern vill ju att dessa företag ska inte minska utan öka deras vinstintressen på regionen. phys backen-han är phykolog. gör sd k

 18. Gunnar Pajala skriver:

  Artikeln i hb hbwebben.se, ”Tullen fann narkotika”. Och i sak handlar det om dom enskilda skickliga svenska tjenstemen, tullare som poliser. Dom som i moga utav erfarenhet/skicklighet/tur m.m. stretar i det dolda och tysta, men oftast med ett viktigt och gott resultat i hand och i och med det gott till landet sveriges goda fortlevnad. En undran? ”Fakta” skriver om den varande/varade politiska nuvarande regeringen som den som givit resultat? ”Statsmannen (s)” skriver om dom som rostat, (vote) ”nazi-sd”. Vad har det att gora (to do) med tullens/polisens skickliga tjenstemen/kvinnor i arbete?