24-åring gripen som misstänkt för mord eller dråp

HAPARANDA: En 52-årig man har hittats död i Haparanda.

Enligt polisen har han bragts om livet genom yttre våld i sin egen bostad, en lägenhet i Haparanda.

På brottsplatsen fanns en 24-årig man och polisen grep mannen när de larmats till platsen.

Polisen fick larmet via larmnumret 112 klockan 02 natten mot onsdagen.

Åklagare har kopplats in för att leda utredningen.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , ,
13 kommentarer om “24-åring gripen som misstänkt för mord eller dråp
 1. Nina skriver:

  inte igen 🙁

 2. 176-671 skriver:

  Är inte alla kriminella 24-25 åringar inlåsta snart? Vad är det med denna årgång?

 3. Arg skriver:

  Va e de som händer i happis Chicago?
  Igen ;(

 4. Al C skriver:

  Så tragiskt. Tänk att det finns människor som tycker att dom står över allt annat så att man kan ta livet av en annan människa. Det skulle inte förvåna om droger finns med i bilden.

 5. Henkka skriver:

  Ja det är Chicago som händer i Happis. Finns för många konflikter och idag löser man tyvärr inte sånt med ord utan 5/10 gånger så ”löser” man det med våld, och då kan det gå för långt och sluta såhär… 176-671 Alla är inte det, tänk på att det är fler som är hungriga efter snabba pengar. Det kriminella kommer aldrig att trappas ner utan tvärtom så kommer det att bli värre. /Mvh Jag vet

 6. My skriver:

  Sorgligt att det händer så mycket hemskt i Haparanda. Vad kan det bero på? Är det så att den höga arbetslösheten påverkar ungdomar att använda droger, vilket bidrar till frustration och aggressiva handlingar?

 7. Sanna skriver:

  Händer lika mycket i hela Sverige. Den anhållna är inte Happisbo heller. En familjetragedi så inte behöver ni va rädda o råka ut för nått och tro att ni står i tur och bli bragd om livet. Läs nyheterna varje dag så ser ni att det händer överallt.

 8. 176-671 skriver:

  Nog är man Happisbo om man är född och uppväxt här även om man har bott några år söderut.

 9. My skriver:

  Tre mord de senaste åren, mycket misshandel, rån , knark och alkoholmissbruk…visst är det mycket sådant i Haparanda om man tänker på hur liten orten är.

 10. Finnen skriver:

  Mena att han inte bor i Happis för tillfället , du har helt rätt att han är uppvuxen här. Happis är inte så litet ändå vi har ju Torneå som går ihop så blir mycket större och mycket mer folk som rör sig när det är en gränsstad. Det är fler än tre mord senaste åren.

 11. staffan skriver:

  Många skenheliga insändare! Kolla på TV-utbudet, filmer med råa mord o dråp drar tittare däribland många av insändarna. Många avtrubbas och ser mer mildare på våld. Utan våld ingen bra film, tyvärr!
  Hårt straff när beviset finns. (livstid minst)

 12. viktigpetter skriver:

  Svaga manus och regissörer kompletteras med action och våld.

 13. skeptikern skriver:

  faktum är alla 3 mord har skett inom samma snäva (bekantskaps) krets. jag tror inte någon utanför denna krets behöver vara orolig för att mördas i sin säng. men roten till det onda som skett borde utredas, skärskådas och utrotas en gång för alla. framför allt så samma historia inte upprepar sig gång på gång.