Utlyser flertalet sommarjobb

ÖSTRA NORRBOTTEN: Idag öppnar BillerudKorsnäs webbansökan för sommarjobb inom koncernen. Sammanlagt utlyses 400 sommarjobb inom verksamhetsområden från produktion och underhåll, till inköp, IT och laboratoriearbete. 

Sommarjobben finns på BillerudKorsnäs anläggningar runt om i Sverige och på anläggningen i Karlsborg i Kalix kommun finns utlyses totalt 70 sommarjobb.

– Att bekanta sig med oss genom ett sommarjobb är en utmärkt introduktion som i många fall har lett vidare till ett fast jobb. Sommarjobb ger också oss en värdefull möjlighet att knyta viktiga kontakter för framtiden, inte minst eftersom vi på flera av våra anläggningar står inför en generationsväxling med stort rekryteringsbehov de närmaste åren. Vi hoppas i år även kunna intressera fler kvinnliga sökande och nå ambitionen på en jämn fördelning mellan kvinnor och män bland våra sommaranställda, säger Tim Paradis, People Development Manager, i ett pressmeddelande från BillerudKorsnäs.

Publicerad i Kalix/Överkalix Taggar: ,
En kommentar om “Utlyser flertalet sommarjobb
  1. från holmen skriver:

    dom här sommarjobben brukar vara eftertraktade…krävs kontakter..undrar hur dom tänkt sig att få in mångkulturen på dessa arbetsplatser, utgår från att det finns ytterst lit mångkultur där så då kan dom inte få in sina barn tex….