Valaffischer vandaliseras i Pajala

PAJALA: För tredje natten i rad har valaffischerna på Soltorget i Pajala som partierna Framtid S samt Kristdemokraterna satt upp blivit omkullvräkta och vandaliserade. För tredje dagen i rad har Owe Pekkari, som deltar i valarbetet för Framtid S, fått ta hem skyltarna och laga dem.

– Jag vill hävda vår demokratiska rätt att säga vår mening i demokratiska val. De som utför sabotaget har redan förlorat, säger Owe Pekkari.
Under de senaste kvällarna har Owe Pekkari suttit i sin bil och bevakat Soltorget.
– Det kan hända att marodörerna avvaktat tills jag åkte hem Jag orkar inte ensam sitta hela natten men det orkar tydligen de hönshjärnor som utför sådana här illdåd, säger Owe Pekkari.
Än så länge är det bara Framtid S (FS) och Kristdemokraterna (KD) som affischerat centralt i Pajala. Även KD: s valaffischer har blivit vandaliserade. Owe Pekkari uppmärksammade att den affisch som KD haft i badhusparken är sönderslagen och den som stått bredvid (FS) skyltar nu helt är borta.

Yttring för elakhet
– Jag har svårt att tro att det ligger några politiska motiv bakom det här. Det måste vara helt enkelt en yttring för elakhet eller någon slags bekräftelse för att man är tuff. Jag har uppmanat ansvariga för partierna att göra en gamensam polisanmälan, säger Owe Pekkari.
Enligt honom är det ett solklart lagbrott att vandalisera valmaterial som partierna fått polistillstånd att uppföra i samhället.

Lagen i egna händer
– Här är det någon som tar lagen i egna händer och ser till att vi inte får ha affischerna uppsatta. Samtidigt blir jag förbannad och fundersam vad det är för stackare när sådant här tillfredsställer dem. Jag undrar hur de kommer att klara av sina egna liv, säger Owe Pekkari.
Irene Lundholm, KD, uppger att hon blev ledsen när hon hörde om vandaliseringarna och hon ville tro att det enbart handlade om bus.

Ger inte upp
Owe Pekkari lovar dyrt att han inte ger upp och kommer varje dag att sätta upp affischerna igen, om de blir nerrivna.
– De som river ner affischerna har redan förlorat. Är de någorlunda normala ska det svida i samvetet.
I ett värstascenario kan man enligt Owe Pekkari tvingas till att trappa upp bevakningen av Soltorget, med flera personer som löser av varandra under dygnet.
– Men var har vi hamnat då? frågar sig Owe Pekkari.

Publicerad i Svenska
67 kommentarer om “Valaffischer vandaliseras i Pajala
 1. från holmen skriver:

  kan det vara så att Pajala bor inte vill ha (S) i kommunfullmäktige…

 2. ej fake news skriver:

  och inte blir de bättre med som ”holmen” vill med sd i styrande position. med stöd av kd och m.

 3. "En som ska rösta" skriver:

  Om inte Pajalabor vill ha S i kommunfullmäktige,då får ni dessa vandaler i stället !
  Är det bättre?
  Ni får vad ni röstar på valdagen.

 4. Jan-Erik skriver:

  Själv river jag alltid ner de flygblad från Socialdemokraterna som min granne envisas med att sätta upp på anslagstavlan i vårt gemensamma trapphus. Min granne är pigg så hon brukar få upp flygbladet ganska snabbt igen. Då brukar jag ta det, vid det här laget, ganska illa åtgångna flygbladet till pappersåtervinningen.

  Sätt inte upp skräpet så slipper jag riva ner det, brukar jag då tänka.

 5. realist skriver:

  Låg nivå hos Pekkari att kalla dom hönshjärnor. Hoppas att medborgarna nu röstar in en borgeli majoritet i Pajala.

 6. Skolkritan skriver:

  haha detta måste vara det roligaste utspel jag läst om på länge. Pekkari sitter hela nätterna och vaktar valaffischer och kallar personen/personerna som river ner dom för idioter, ja man undrar ju…

 7. Sur gubbe skriver:

  Nå inte behövs det några plakat. Vi röstar ändå på Framtid S.

 8. Ingvar K skriver:

  Genmäle till realist. Har du ett bättre ord än hönshjärnor för detta illdåd?Att sabotera valaffischer är ett brott mot demokratin.

 9. AnnBritth skriver:

  Jag tror inte det behövs affischer. Vi vet nog alla vad vi röstar på. Med eller utan bild på vederbörande. Det blir ett riktigt spännande val denna gång.

 10. ej fake news skriver:

  spännande blir de inte. sd tappar sakta men säkert i undersökningarna. och jag tror som tidigare r-isterna hamnar på 8-9 %. tror att dom är nått och klappar sig på brösten när minst 90 % är emot deras extrem högerpolitik.

 11. realist skriver:

  Ingvar, stärker iallafall inte mitt förtroende för såna politiker.

 12. ej fake news skriver:

  ann-britt är de därför ni i sd inte har nått budskap på era afficher. för era åsikter törs ju ni inte publicera. och ska du efter nederlaget i valet flytta till Ungern och orbans diktatur som ju är ert drömsamhälle. för där bor ju redan järnrörskillen och verkar trivas.

 13. AnnBritth skriver:

  Svar till ej fake news. Följer du verkligen med nyheter och liknande? Du tror väl inte själv på det du skriver? Du hoppas att du har rätt angående procenten som röstar på SD. Oj vad fel du har. Vi kommer att öka enormt sen förra valet. Det lär du nog märka. Lika bra du fortsätter skriva anonymt. Annars lär du få gömma dig bakom en skämskudde efter att du sett valresultatet.Detta skriver AnnBritth från Tärendö. Jag anser att det är fegt att vara anonym. Man måste väl ändå stå för det man tycker. Eller….

 14. Lönearbetare skriver:

  Onödigt med propagandablad. Ni sitter ändå i knät på varandra i slutändan o skiter i fotfolket
  Sov istället för det gör ni istället för ert tjafs o era egon.

 15. Jan-Erik skriver:

  Ingvar K, det är ju dina meningsfränder som stiftat lagar som varje år skickar människor i fängelse enbart för att de uttryckt åsikter som ni inte gillar. Det om något borde väl klassas som ett ”brott mot demokratin”?

 16. My skriver:

  Håller med dig AnnBritth. Vet definitivt vad jag ska rösta på utan valaffischer. Har aldrig varit säkrare…

 17. Futurum casus skriver:

  Det är aldrig odemokratiskt att riva ned sossarnas plakat. Då kanske andra partier får plats😁

 18. Futurum casus skriver:

  fake news: Jag tror det kommer gå bra för SD. Ungefär 20% och det tycker jag är en god prognos för vad befolkningen tycker om Sveriges inrikespolitik. Tyvärr tycker jag det är försent att skapa föränding. Vi går med stormsteg mot inrikespolitiska problem.

 19. AnnBritth skriver:

  Svar till fake news. Det behövs inte en massa budskap och vallöften på affischer. Dessa verkar vara till för att brytas. SD:s politik verkar efterföljas av övriga partier. Det är så många saker som kopieras. Läs och begrunda. Du verkar ha sovit under en sten dessa fyra år. Törs du verkligen krypa fram och se verkligheten. Vi kommer att göra det bästa valet hittills. Vänta och se. Du är en sådan person som är rädd för förändring. Allt skall gå i samma hjulspår.Vi har ju haft 4 fantastiska år. Eller hur?

 20. Sarva skriver:

  Fake news!Sossarnas merit lista:245000 fattig pensionärer:145000 fattiga barn.:miljardärer ökat med25%.:dollarmiljonärer:132000.mm.Klasskillnaderna har ökat mer än flertalet OECD-LÄNDER!Sök fakta kolla upp ordet: indoktrinering.våran stadsminister hoppade av en amu-kurs efter 29 veckor, klarade inte av kursen.Han är ett hån mot licensierade svetstekniker.Du verkar inte heller kunna materiallära,det är en viss skillnad på aluminium rör och stålrör.Mätinstrument av stål använde sossarna när man mätte skallar,på deras jakt på den ariska rasen. Googla på ordet indoktrinering. Läs Expressen i dag.

 21. Enok Nitti skriver:

  ”Det är aldrig odemokratiskt att riva ner sossarnas plakat”Futurum överträffar sig själv i grenen dumma inlägg.

 22. Ingvar K skriver:

  Jan Erik , vilket århundrande lever du och i vilken del av världen bor du i ?

 23. Jan-Erik skriver:

  Ingvar K, jag lever i det fantastiska demokratiska Sverige som du och dina gelikar skapat.

  Varje år döms hundratals, om inte tusentals, personer för ”hets mot folkgrupp” med hjälp av era lagar. Förtal, hot och uppmaning till brott täcks redan av andra lagar. Så det här handlar om rena åsiktsbrott som folk straffas för. Jag vet att även polisen i Pajala har haft den här typen av ärenden på sitt bord. Och du har mage att tala om ”brott mot demokratin” på grund av någonting som antagligen bara är ett pojkstreck!

 24. AnnBritth skriver:

  Hoppas att ni alla går in på Expressen och läser reportaget Klyftornas Sverige. Det är en skrämmande läsning. Detta har hänt under vår S/MP regering. Ingen kan väl tycka att det är okej. Det är otroligt hemskt. Man vill bara gråta över dessa orättvisor. Det gäller Sverige…ett så kallat välfärdsland. Hur i hela friden tror sossarna att man över huvud taget vill ge dom sin röst? Dessa har under snart fyra år visat hur dom vill styra och ställa. Har vi verkligen fått det bättre? Absolut inte….landsbygden utarmas snart. Tack MP för höjda bensinpriser…

 25. Pajalabo skriver:

  Ove och Ingvar -ni skämmer ut er och triggar upp bus streck i Pajala. Ungdomar, som inte har rösträtt kan knappast förlora – men skrattar åt era löjliga påståenden. Det kanske kommer mera…

 26. Futurum casus skriver:

  Enok: Det kan behövas det också ibland.

 27. Från holmen skriver:

  På förekommen anledning… SD gör ett fantastiskt val – detta trots att Sossar och Moderater försöker locka deras rasistiska väljare – närmare 30% än 20%.. Vi kan se an valet med tillförsikt OSSE skickar val observatörer eftersom det förekommit fiffel med valsedlar…

 28. Umebo skriver:

  Fattar inte AnnBritth och han bakom flötet att anledningen till att lågutbildade, misslyckade, xenofoba, inskränkta människor till viss del kan – och tillåts – skriva skit i kommentatorsfälten på HB-webben är den långvariga demokratin vi haft i Sverige. En demokrati som garanterats av socialdemokraterna/liberalerna, inte av fascister, nazister och den brunblåa högern. Sedan mitten av 80-talet ökar nu klyftorna i Sverige vilket är mycket olyckligt och farligt. Att partier som SD då dyker upp och uppenbarligen attraherar de lågbegåvade är ett symptom på sjukan – inte boten.

 29. AnnBritth skriver:

  Jaha Umebo…du har vaknat till liv igen. Vem attackerar du åter igen? Ja, AnnBritth från Tärendö. Givetvis…en feg person som studierna har stigit högt över sitt lilla huvud. Ut och jobba istället…då ser du hur livet fungerar. Du verkar tro att du är den smartaste person som fötts till denna jord. Det är du inte. Vi är många som upptäckt hur du fungerar. Håll dig till ämnet…Vi är många som kommenterar som är högt utbildade. Vi är inte lågbegåvade som du alltid påstår. Du är som ett eko i mina öron…ett och samma…vakna upp. Snart är det val. Du får väl rösta?

 30. Sarva skriver:

  Umebo(bybo)Ser till min stora glädje att du inte lärt dig några nya ord efter xenofoba,xenofobi!Såg du dokumentären om SOSSARNA och deras bidrag till nazism,med skallmätningar arbetsstugor tvångssteriliseringar mm.efter jakten på den ARISKA rasen? Läs även om klyftorna som ökat sedan reg.skiftet. 245tn fattigpensionärer,145tn fattigbarn,1,4 milj lever på låg ekon.stand,miljardärerna allt fler,25% under Steffes reg,Dollarmilj-ökat nu till 132 tn googla på bokstavskomb:adhd.

 31. realist skriver:

  Typiskt politiker i pressad situation att ta till fula och dåliga ordval.

 32. Futurum casus skriver:

  Umebo: SD behövs uppenbarligen. Skulle Sverige vara mer demokratiskt om alla hade liknande mentalitet och människosyn som du har?

 33. Laitahyökkääjä skriver:

  ”SD behövs uppenbarligen”. Ungefär som Tyskland behövde lite ny människosyn på 30-talet där åsiktsfriheten att göra lampskärmar av somligt folk kom väl till pass. Så väl att man skippade demokratin och endast lät nämnda människosyn existera! Grattis!
  Och AnnBritth, du kan förakta kunskap, men vad gör du när du blir sjuk? Nån utbildad läkare behöver du tydligen inte – för du kan ju bäst själv. Slutsats: åt skogen med di lärde…
  Å Sarva harvar på om skallmätningarna. Sossarna har regerat de flesta åren sen den tiden, men vad jag vet är demokratin ff kvar – i alla fall tills JimbÅ tar över.

 34. En same utsatt för personlighets mord skriver:

  Gillar riktigt illa den fascistiska människosynen som idag råder och är utmärkande inom politiken. Den besynnerliga självbedrägeriet med om de onda. Alltid jämförelser med de där som inte är lika bra som vi, får håret att resa sig att skaffa sig poänger på dem där, som saknar motsvarande jämförelse med oss förträffliga. – vilken simpel människosyn i dagens lingvistiska upplysnings tid. Sådana politiker känns avskräckande att man jämför andra med sig själv och alla sitter i samma fallgrop. Ingen värdig nutidspolitik..

 35. Futurum casus skriver:

  Laitahyökkääjä: Stackarn, du har vekligen jobbigt nu. Du kör hela förådet av invektiv. Vad vinner du med det?

 36. Lådcykelns ovänner skriver:

  Ja stackars satar med div förpubertala åsikter som dessutom tror att man vänder skutan under fyra år! Jag blir rädd när jag läser en del av era kommentarer! Sen måste kära AnnBritth ha klart för sig att sk hög utbildning inte med automatik vandrar hand i hand med begåvning eller bildning! Inläggen visar ganska klart på detta!

 37. Iaktagare skriver:

  Vid 1934 års kommunala val fick nazistpartiet 36% av rösterna i Tärendö, siktar ni på att slå nytt rekord i årets val ?
  När man läser inläggen här inser man att allting går igen, ränderna går aldrig ur och det enda som historien lär oss är att vi inte lär oss av historien.

 38. AnnBritth skriver:

  Laitahyökkääjä…jag föraktar inte kunskap. Tvärtom. Det uppskattar jag. Vad dillar du om läkare? Vad har det med valaffischer att göra? Inte ett smack. Håll dig till ämnet du också. Kolla på filmen om sossarna. En riktigt upplysande film om sossarna. Se och lär…😉😉

 39. Sarva skriver:

  Laitahyökkäjä! Är det inte snart dags att du också kommer fram från din sido position till fronten och den verkliga världen? Ännu en gång HILLE blev instruerade av Sverige hur han skulle förfara med fortplantningen och den ARISKA RASEN.Snacka inte om demokrati i Sverige, ett parti som har över 20% utesluts från riksdagen är det så din demokrati fungerar. Nä du laitahyökkäjä hissa vit flagg och kom till verkligheten det är inget farligt.

 40. AnnBritth skriver:

  Lådcykelns ovänner och Iakttagare/ Jag är en person som fullkomligt struntar i utbildningar och titlar. Det måste jag få säga. Det är totalt ointressant. Det är människan i sig som räknas. Att jag bor för närvarande i Tärendö och röstar på SD, det har absolut inte med historien att göra. Är inflyttad och har inte några rötter i denna by. Är heller inte någon rasist…eller någon nazist. Jag uppskattar folk som kommit till vårt land. Folk som är glad att vara här. Människor som jobbar och tar till sig regler och lagar.

 41. Laitahyökkäjä skriver:

  ”Ett parti som har 20 proc utesluts från riksdagen”. Vilket parti åsyftas? Var det ett gemensamt uttåg? Måste ha blitt en världsnyhet jag missade! Eller blandar Sarva möjligen in Adolfs upplösande av Der Reichtag på 30-talet?
  ”Upplysande film om S…” AnnBritth väljer att se det som passar hennes grumliga världsbild. Selektivt seende dessvärre, men främst oerhört sorgligt.
  Fu C, invektiv betyder enl NE: ”skällsord, skymford, smädelse, t.ex. skitstövel”.
  Hur många såna finns det i inlägget du refererar till? Du, byt ut förklenande one-liners mot relevanta argument…
  Puh, some debate!

 42. Umebo skriver:

  Precis. Utbildning är ointressant. Spot on! SD.

 43. Sur gubbe skriver:

  Vilken urspårad tråd!

 44. Terrorister som skadar andras frihet skriver:

  Valaffischer, som om det odemokratiska beteende vore det enda. I Luleå stör en massa vänsterpartister ett partipolitiskt appell som hålls av en partiledare. Av anledning att frids störarna inte delar andras åsikter. Trodde att politiker är mer civiliserade och tillåter yttrandefriheten på allmän plats där åsikter har fått tillåtelse att framföras. Låter riktigt illa hur socialister kan nedvärdera sig till att störa andras torgtalare om sin politik. Annars är det lätt åtgärdat att inte gå på möten som inte tillåter andra åsikter än sina egna.

 45. Futurum casus skriver:

  Laitahyökkäjä: Riksdagen kommer säkerligen bli upplöst i framtiden men det är med all sannorlighet inte SD som gör det.

 46. Futurum casus skriver:

  Umebo: Jag har nog redan nu mer akademiska poäng än vad du kommer att skaffa dig. Dessutom har jag ett medfött funktiononshinder. Jag håller ändå inte med dig och din otrevliga attityd

 47. Djurvän skriver:

  Ser till min förvåning att ett par av Framtid s toppnamn poserar med döda djur på sina kampanjbilder. Väldigt opassande och oetiskt, eller vad säger ni andra?

 48. Terrorister som skadar andras frihet skriver:

  Det media kan förmedla om olika partierna är Nordiska Motståndsrörelsen något som inget annat parti står för, heller inte SD som många tenderar att sätta likhetstecken med. De är inte samma sak och saknar beröring med varandra, de svart/vita despoterna har SD excluderat.

 49. Umebo skriver:

  Futurum casus: Jag har förstått det. Beklagar.

 50. Pajalabo skriver:

  Man kan fråga sig vad som är passande, när det gäller Framtid s?
  Jag håller med djurvän – men det finns mer.
  Att inte acceptera demokratiska spelregler är ett av de största misstagen de gör. Alla andra partier, även SD accepterar demokratiska beslut.
  Framtids, framstegspartier är ofta populistiska högerextrema partier. En mindre än handfull människor bestämmer – andra säger JA och vet inte ens vad det är frågan om. Man lockas med ridhus och kommunala tjänster.

 51. ej fake news skriver:

  ann-britt. så du är inte anonym. varför skriver du inte ditt efternamn? visst kan jag också kalla mig för tex Jimmie inte blir jag mer inte anomym för de. törs du inte stå för dina åsikter med tex vem som är enl SD är rasren. om du skulle träffa nån färgad person på tex affären i Tärendö. hur agerar du då? är du aldrig utanför 50-skyltarna och ser hur samhället ser ut? de är du som inte ser hur allt i Sverige pekar uppåt. storföretagen har aldrig visat högre vinsten samma med bankerna, bönderna. småföretagen, dom svaga samhället har fått de bättre. barnbidragen, flerbarnstilläggen, a-kassan.

 52. AnnBritth skriver:

  Ej fake news. Det är skrämmande läsning det du skriver. Bor vi i samma land? Enligt dig är allt på topp här i landet. Vilket skitsnack. Sjukvårdsköerna är enorma, fattigpensionärerna ökar i antal, hemlösheten är enorm. Brottsligheten har ökat. Jag kan skriva ännu mer.Orkar inte slösa energi på dig. Jag ser fram emot ett spännande val. Gör du, som saknar ett riktigt namn. Nu ger vi järnet…Detta skriver AnnBritth Olofsson, jag som aldrig varit utanför 50-skyltarna😂😂😂😂

 53. Arbete och bostad för utlänningar men oss svenskar då skriver:

  Ej faik news, men var har ”fake news” sett alla förbättringar med ett brunt ansikte i Tärendö, visar tvärtom på det motsatta hur sämre glesbygdsbor har fått det med dyrare bränsle. SD talar om sin förändrade syn på olika beteenden i samhället, storföretagen betalar mindre skatt än låg avlönade pensionärer. Ser ingen förbättring som sossarna åstadkommer, som spenderar dyrbar regeringstid mer utomlands än verkar för sina väljande medborgare i Sverige. Kommande fyra åren får visa om SD kan hålla bättre åtstramning av samhällets gemensamma resurser än alliansen och S slösar på populism, utomlands.

 54. Futurum casus skriver:

  Umebo:Ingenting att beklaga. Jag har fötterna på jorden. Det har inte du. Hata på du bara, någongång lär du dig.

 55. ej fake news skriver:

  haha vilket sd svammel gemäle.inget hur bra Sverige styres idag. Tärendö verkar vara ena byn som inte har märkt de. är de pga av skolnedläggningen som sd var för. vad vet jag. lautris har aldrig haft en större vinst på sin vrrksamhet som nu. och inte är de sd som styr nu. men hela samhället är på uppåtgående de är bara sd med m kd som helt hänsynslöst verkar att Sverige år på nedgång. sd 8 kanske 9 % i valet. jag vet. annbrott planera din flytt till Ungern där har du dina järnrörskillar redan.

 56. Futurum casus skriver:

  Fake news! Vi får väl se hur väl Sverige artar sig nu när lågkonjunkturen står bakom dörren. När t.om. förre statsministern Göran Persson varnar. Jag har varnat minst tre år. Ingenting sparat i ladorna för sämre tider. Rösta rött och fortsätt med din tankestillhet.

 57. AnnBritth skriver:

  Fake news…Herre gud, jag tänkte inte befatta mig med dig. Jag måste få försvara mig. Hur är det med din kvinnosyn? Har du svårt att acceptera mig för att jag törs skriva vad jag tycker och tänker? Jaså, SD var för skolnedläggelsen. Hur sjutton kan du säga det?Är det den tomma stolen i kommunstyrelsen som talat?Jag behöver nog inte fly till Ungern efter valet. Vänta och se. Var du ska ta vägen efter valet det ska bli spännande. Visa lite mod och göm dig inte bakom Ej fake news. I min värld är det fegt…

 58. Sarva skriver:

  Svar till EJ Fake news!Du skulle nog ha gett fan i dom sista 2 ölen,och gått och lagt dig!DET kommer nog fram vem du är kvinnohatare! Då…….. läs det du skrivit och ta dig en rannsakan med dig själv.

 59. Ekonomen skriver:

  För mig ekar förra regeringens ”det viktigaste är” i mitt minne.
  Den frasen upprepade förra regeringschefen nästan dagligen i två mandatperioder.
  Det som gömdes i frasen hade alltid samma syfte nämligen att utanförskapet, 1/3 del av samhället, fick stå för att 1/3 del kompenserades för nya avgifter och att den besuttna 1/3 delen fick bli ännu besuttnare.
  Före senaste valet hände ett undantag, frasen fick en röstmorot, pensionärerna lovades 20 kr mer per månad.
  Det motsvarade bara ett uns av ”viktiga” frasens systemskifte.
  Lågkonjunkturmakarna fick därför lämna Rosenbad.

 60. henka skriver:

  ej fake news = TK från juoksengi jobbar på fk

 61. ej fake news skriver:

  till sarva; du som sd:are de är ju ni som är även kvinnohatare och hatar ett demokratiskt samhälle där alla ska vara likvärdiga med samma rättigheter och skyldigheter. och du som sd varför är du anonym. sambo med täredöbon??

 62. Sarva skriver:

  Tack för tipset HENKA. Då vet jag.Förstod att det var en som lever på andra.det ordnar sig säkert med allt.fake-jobb.rädd att mista sin plats.

 63. Boman skriver:

  Det är nära till hands att tro att framtid S själva vandaliserat för att få gratis valreklam i media. Johny Lanttå har nu under sensommaren flertal gånger visat prov på dåligt omdöme med ett väldigt märkligt valarbete och låg debattnivå. Detta kan naturligtvis kopplas till veckosluten men det är ingen utsäkt att vandalisera egna skyltar

 64. Ingen skyldighet för någon att offentligt använda sig av namn och adress skriver:

  Nu är måttet rågat, i skribenternas rättigheter ingår att underteckna sina inlägg med namn eller med pseudonym är det svårt att fatta? Vem är så gemen att bryr sig vem som skriver är rena hyene instinkter att ge sig på personen. Det är inte demokratiskt. rättigheten att använda sig av signatur ingår bakom varje avsändare. Tycker verkligen når botten bli anklagad för något som alla äger rättighet till; det viktigaste är alls att veta vem som har skrivit inlägg utan, innehållet. Det är innehållet som berör inte nödvändigtvis att veta, vem som har skrivit. Då inträder hyeneinstinkterna.

 65. Futurum casus skriver:

  Oekonomen: En regering kan inte skapa en lågkonjunktur. Om du inte vet vad låg- och högkonjunktur betyder så tycker jag att du ska läsa på.

 66. Rönnen skriver:

  Finns ett gammalt ordspråk. ” tomma tunnor skramlar mest ” Vissa av er kommer nog att dra det upp i näsan som ni gör med allt annat som de styrande gör. Åstadkom nåt positivt själv o sluta gnäll

 67. Fazer skriver:

  Gott med val snart ”fake news” Eller hur 🙂 ”Sd 8-9 % ” ? Hört talas om opinionsmätningar? De procentsatserna var relevanta inför valet 2014. Hur det sen gick vet nog även du. Och du ”Umebo” går du igång på att försöka förminska människor? Om du vill försöka framstå som en ”finare” människa så borde du börja med att respektera andra och vara saklig. Då är risken mindre att du blir avfärdad som en narcissist som lärt sig några trendiga ord från aftonbladets ledarsida. Lycka till.