Vandaler krossade fönster

HAPARANDA: Språkskolan fick påhälsning under lördagsdygnets första timma.

Väktare som kom till platsen såg en person springa därifrån. Man hittade två sönderslagna fönsterrutor, men kunde konstatera att inget stulits.

Polisen är tacksam för tips som kan sättas i samband med händelsen, telefon 114 14.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , ,
18 kommentarer om “Vandaler krossade fönster
 1. Futurum casus skriver:

  Sorry vänsterkommunister! Mitt ben är gipsat fyra veckor till. Förövrigt är jag ostraffad och har aldrig begått brott i mitt liv. Det borde ni veta vid det här laget. Det är inte brottsligt att ifrågasätta svensk inrikespolitik. Lär er det.

 2. Verkkosurfaren skriver:

  Krya på dig Futurum, under tiden lär Farbror Blå hitta bovarna, om man pusslar ihop bevisen kanske fallet är glasklart….

 3. Futurum casus skriver:

  Vekkosurfaren: Det krävs att involverade människor börjar prata om det vänsterextrema nätverket och deras arbetsmetoder. Med tiden så är jag övertygad om att det kommer fram. Många kommer säkerligen bli chockade över deras beteende. Min fråga är: vilken samhällsvinst finns det i att tysta och hota människor?

 4. Knapsu skriver:

  Har Futurum casus fått carte blanche att använda HB:s kommentarsfält som en plats för egna politiska fantasier, personliga utsvävningar och helt ovidkommande kommentarer?

  Roande läsning förvisso, men nog kunde det vara på sin plats med en viss moderering av kommentarsfältet.

 5. Enok Nitti skriver:

  Jag håller med Knapsu,Futurum dödar ju alla trådar med sitt kommunistsvammel.

 6. Futurum casus skriver:

  Knapsu: Det är säkert roligt så länge man inte själv drabbas av det. Med tiden så kommer detta fram vilka arbetsmetoder dessa vänsterextrema använder sig av. Det hela drog igång efter utöya katastrofen i Norge. Jag har fått stopp på mycket av trakasserierna men de lagbrott och arbetsmetoder som dom använder sig av släpper jag inte av den anledningen att de är allt för integritetskränkande. Vi ska inte ha vänsterextrema som sysslar med polisiär verksamhet i Sverige. Mina inlägg skapar förståelse. Det är bra tycker jag. Jag gör inte detta för min egen skull.

 7. Futurum Casus skriver:

  Enok: Det jag påpekar är viktigt för framtiden. Oavsett politisk hemvist så ska människors personliga integritet respekteras. Det är ändå människor vi pratar om – eller hur? Det är fullt rimligt att man ogillar någon annans människas politiska resonemang men då ska man komma med vettiga motargument och vinna argumenteringen på så vis. Övergrepp och lagbrott hör inte hemma i en demokrati och i en demokratisk process.

 8. Enok Nitti skriver:

  Futurum: Håll dig till trådens ämne,ditt korståg mot kommunismen kan du föra någon annanstans. Ditt gipsade ben intresserar ingen.

 9. Futurum Casus skriver:

  Enok: Jag för inget korståg. Faktum är att jag har aldrig gjort dessa människor någonting. Även om jag har kännedom om mina förrövares namn osv. så har jag aldrig ens klyvt ett hår på dem. Mitt ”brott” är att jag har kritiserat svensk inrikespolitik. Det mesta jag kritiserat de senaste tolv åren har jag fått rätt i. Jag kommer säkerligen få än mer rätt i framtiden, tyvärr.

 10. Enok Nitti skriver:

  Du fattar tydligen ingenting Futurum,du förstör denna sida med ditt ältande.

 11. Futurum casus skriver:

  Enok: Det är fritt fram att avstå från att läsa mina inlägg. Eller hur? Min strävan är att få vänsterextrema att behandla människor och mänskligt liv med respekt. Deras prat om ”allas lika värde” och ”mänskliga fri och rättigheter” ekar ihåligt.

 12. Verkkosurfaren skriver:

  Intressant dilemma! Vem bestämmer vad som är relevant och vad som är svammel? Utan att ta ställning i sakfrågan till det Futurum träget vill framföra, tycker jag ändå HB gör rätt i att publicera Futurums inlägg, sen må läsaren avgöra själv. Se filmerna Conspiracy Theory med Mel Gibson och Enemy of the State med Gene Hackman, och begrunda, tänk om Futurum har rätt någon gång, och HB-webben är det sista hoppet?

 13. Enok Nitti skriver:

  Jag har lust att göra nåt liknande, att avsluta varje RELEVANT inlägg med:För övrigt anser jag att Gropen bör fyllas igen.

 14. Knapsu skriver:

  Oavsett om Futurum har rätt eller ej i sina utlägg om vänsterextrema nätverk så är det väl inte för mycket begärt att man bör hålla sig till att kommentera vad som berörs i artikeln? Detta istället för att sväva iväg med konspirationsteorier helt irrelevanta för ämnet och samtidigt leverera beskrivningar av sina egna personliga psykiska, såväl som fysiska, egenskaper.
  Som jag varit inne på tidigare så borde Futurum starta en egen blogg (det finns ett flertal kostnadsfria tjänster, t.ex Blogspot.se)istället för att agera troll* här.

  *Se definitionen på ”internettroll” på wikipedia.

 15. Futurum casus skriver:

  Vekkosurfaren:Jag bor i Haparanda och vill ha stopp på trakasserier. Lär känna mig istället. Jag har sällan problem med människor som känner mig men har uppenbara problem med människor som säkerligen inte skulle vilja lära känna mig som individ.

 16. Futurum casus skriver:

  Knapsu: Den terror som jag blivit utsatt för har pågått i snart 6 år. Det är inte bara självupplevda händelser, även mina anhöriga har blivit drabbade på olika sätt. Inte för att jag har fiender men denna terror önskar jag inte ens att mina värsta ”fiende”. Mina inlägg är relevanta till artikeln. De vänsterextrema sysslar bla. med falsk tillvitelse. Säg inte för mycket, knapsu. Vi får det samhälle vi skapar. Då kan man inte gnälla efteråt över hur fel det blev. Eller hur?

 17. Enok Nitti skriver:

  Var det en kommunist som slog sönder fönstret? Bevisa gärna det och anmäl det till Polisen.

 18. Verkkosurfaren skriver:

  Hoppas fönstrena är lagade nu så vi kan kexi om nåt annat….