Västanfors tvålade dit HT Bandy

VÄSTANFORS: Det gamla klassiska laget Västanfors IF vann en 3-0 (0-0) seger över HaparandaTornio Bandy när lagen möttes på Västanfors IP.

FÖRSTA HALVLEK: HT Bandy har noterats för de flesta chanserna under första 45 minuterna då det vaskats fram fem resultatlösa hörnor mot en hörna för hemmalaget. Två utvisningar har det också varit, en för vardera laget.

Huvuddomare i matchen är Ronny Andersson från Kalix.

ANDRA HALVLEK: Spelet är igång igen och vi väntar oss några mål, helst av grabbarna från norr. Fortfarande mållöst efter 55 minuters spel, vilket är ovanligt i dagens bandy.

Straff för hemmalaget. Straffen missas och Markus Hiukka får sitta på botbänken för en bentackling.

Strax efter i 64:e minuten kan straffsumparen Johan Andersson göra 1-0 för hemmalaget och måltorkan är ett minne blott.

HT Bandy bränner en hörna. Ska oförmågan att göra mål fälla HT Bandy igen, det är den stora frågan. Med en man mer på isen kanske det kan bli lättare att sätta dit bolluslingen för HT Bandy.

Det är fullt ös på matchen där spelet böljar fram och tillbaka och där bägge lagen går för seger. Med kvarten kvar är det ooliiidligt spännande.

Tiden tickar iväg för HT Bandy om man ska ha några poäng den här eftermiddagen. Med cirka 10 minuter kvar tar HT Bandy timeout.

I stället för kvittering gör hemmalaget 2-0 genom lagkaptenen Petter Andersson och tåget gick för HT som står kvar på perrongen. Ketchupeffekten gör sig påmind och det står 3-0 till hemmalaget och det är god natt för HT Bandy. Målskytt Andreas Hjulström.

Återigen har HT Bandy visat sin oförmåga att göra mål.

Ronny Andersson har blåst av matchen och HT kan inkassera en tung förlust innan avfärden hem.

Publicerad i Haparanda, Kalix/Överkalix, Svenska Taggar:
2 kommentarer om “Västanfors tvålade dit HT Bandy
  1. Raimo skriver:

    Topp 8 nu målsättning

  2. Dåligt skriver:

    Månntro om dom har lagt in friläge, och bara rullar genom serien nu.
    Man hoppas nästan dom slipper kvala, för det blir bara onödigt dyrt, för i ett kval plockar man inte många pinnar med denna inställning…
    Nåja Sune får väl kavla upp ärmarna och ta nya tag till nästa år…