Wixner i höjd med Sundsvall

SUNDSVALL: Caroline Wixner, vattenskoteråkaren som gett sig i kast med att slå rekord på sträckan Ystad-Haparanda, befinner sig just nu strax söder om Sundsvall.

På grund av dåligt väder och en krånglande bensintank ligger Wixner cirka sju timmar efter tidplanen som var att passera rätt punkt vid ön Malören strax efter 15 på eftermiddagen idag, tisdag.

Enligt uppdateringar från projektet på sociala medier kommer Wixner efter att ha gått i mål köra vattenskotern till Båtskärsnäs.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , , , , , ,
6 kommentarer om “Wixner i höjd med Sundsvall
 1. j.j skriver:

  När är hon i Haparada

 2. Juu skriver:

  Bara sträckan Sundsvall Malören i ett sånt ekipage tar gissningsvis 15 timmar.. Blåser det mer än 5-6 m/s så räcker inte den tiden heller. Kolla Aschberg som körde RIB som var betydligt längre och vilken tid det tog.

 3. man kan ju hitta något negativt i allt om man bara lägger lite enegi på det.... skriver:

  Till juu…man sitter inte i en vattenskoter utan på ett sånt ekipage….och för det andra så har de ju varit sydliga vindar så hon har ju medvind..synd bara att inte utrustningen funkar annars hade hon ju hållit tidsplanen..och vad Robban beträffar så är det ju ett under att han kom fram överhuvudtaget med tanke på hans sponsorer…

 4. Juu skriver:

  Patetiska människa du med långa avsändaren. Sitter du på båten eller i den och var går gränsen i storlek och form herr besserwisser?

 5. Juu skriver:

  Hade återigen rätt med att det kommer att ta alltför lång tid för Caroline. Bottenvikens vågor är inte att leka med i kulingvindar speciellt i en vattenskoter. Har själv kört vattenskoter där ute i farvattnen så jag vet vad det handlar om. Tom följebåten Axopar XO 270:n har nog haft det tufft där ute. Kolla in väderrapporten nästa gång för hela kusten innan start. Hoppas Caroline gör ett nytt försök och att det går vägen nästa gång!

 6. Leif Jokiaho skriver:

  Va bra skrivet, stämmer in på mycket. man kan ju hitta något negativt i allt om man bara lägger lite energi på det !