fbpx

Förhållandevis lugn söndag i östra Norrbotten

Östra Norrbotten: Inga ingripanden i Tornedalen, en ordningsbot för färd med oregistrerad bil i Kalix samt en man som blev föremål för sex (!) fylleriärenden och en villabrand i Kalix, är vad polisen rapporterar om fram till 21-tiden under söndagskvällen. 

Klockan åtta i morse stoppade en polispatrull en personbil i Vånafjärden, Kalix, som var oregistrerad. Patrullen skrev ut en ordningsbot på plats.

Sex gånger ringdes det in under dagen om en berusad man som varit i farten i Kalix. Polisen uppger att mannen med sitt illamående skapade oro hos allmänheten och att polisen kontaktade socialtjänsten för att mannen ska få vård.

Under tidig söndagsmorgon, vid tretiden, brann det i en villa i Kalix. Allting annat var ordentligt övertänt utom garaget. Ingen person ska ha kommit till skada vid branden.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Nu tar kvinnorna plats

Fler kvinnor tar plats på ledande positioner i kommunen den här mandatperioden.
– Det är viktigt att hälften av befolkningen också är representerade inom politiken. Ska vi lyfta jämställdheten i vår kommun så måste politiken visa vägen och vara ett föredöme, säger kommunalrådet Nina Waara (S).