fbpx

Hockey, innebandy och skidlopp ställs in

CORONA: Med anledning av coronaviruset ställs Tornedalsloppet in och bland annat hockey- och innebandysäsongen avslutas. DENNA ARTIKEL UPPDATERAS LÖPANDE

Svenska skidförbundet har bestämt att alla tävlingar i nationella tävlingskalendern ska ställas in, vilket innebär att Tornedalsloppet som skulle ha hållits den 28 mars ställs in. ”Vi hoppades in i det sista, men nu är det så”, skriver tävlingsledaren Rune Westerberg i ett meddelande.

HTUH skriver att Norrbottens ishockeyförbund gått ut med att allt seriespel och alla turneringar ställs in. ”Det betyder att våran säsong tyvärr tar slut tidigare än vad vi ville, men detta kan man inte göra någonting åt. Stort tack för en bra säsong”, skriver föreningen i ett meddelande.

Norrbottens innebandyförbund skriver att de igår fattat beslut om att all serieverksamhet för alla åldrar som administreras av förbundet avslutas omdelbart. Beslutet gäller även träningsmatcher och turneringar. Alla planerade matcher stryks och säsongen avlutas nu. DM-finalerna och ett läger för flickor kan komma att hållas senare.

Korpen i Haparanda meddelar att alla gruppass vecka 11 och 12 ställs in, och sedan tas ett nytt beslut utifrån läget.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Sven-Erik Bucht riktar skarp kritik mot SVT

Förre landsbygdsministern Sven-Erik Bucht (S) går till storms mot SVT:s ”Slaget om skogen” i Vetenskapens Värld. ”Jag har aldrig någonsin tidigare sett ett så osakligt och partiskt program i public service”, säger han. HB har också intervjuat SVT:s ansvarige utgivare som försvarar programmet.

Konsten som var för våldsam för kommunen

På Heart of Laplands Instagramkonto poserar den samiska konstnä­ren Anders Sunna på ett foto med en kalash­nikov. Kontot har också publicerat andra konst­verk med våldsinslag. En av Tornedalskommunerna har reagerat starkt och nu är konsten avpublicerad.

Kaunis om utsläpp i älven

Miljöchefen på Kaunis Iron, Emma Grönberg, uppger att gruvan inte påverkar miljöstatusen i älven, och att skumbildning förekommer både uppströms och nedströms Kaunis Irons verksamhet.

Stora löjfångster vid premiären

Löjfiskepremiären i söndags gav stora fångster av löja som innehöll gott om rom.
– Inget talar för att löjan är hotad, säger Ingvar Lerdin, Seskarö, ordförande i Norrbottens Kustfiskeförbund.