fbpx

Hockey, innebandy och skidlopp ställs in

CORONA: Med anledning av coronaviruset ställs Tornedalsloppet in och bland annat hockey- och innebandysäsongen avslutas. DENNA ARTIKEL UPPDATERAS LÖPANDE

Svenska skidförbundet har bestämt att alla tävlingar i nationella tävlingskalendern ska ställas in, vilket innebär att Tornedalsloppet som skulle ha hållits den 28 mars ställs in. ”Vi hoppades in i det sista, men nu är det så”, skriver tävlingsledaren Rune Westerberg i ett meddelande.

HTUH skriver att Norrbottens ishockeyförbund gått ut med att allt seriespel och alla turneringar ställs in. ”Det betyder att våran säsong tyvärr tar slut tidigare än vad vi ville, men detta kan man inte göra någonting åt. Stort tack för en bra säsong”, skriver föreningen i ett meddelande.

Norrbottens innebandyförbund skriver att de igår fattat beslut om att all serieverksamhet för alla åldrar som administreras av förbundet avslutas omdelbart. Beslutet gäller även träningsmatcher och turneringar. Alla planerade matcher stryks och säsongen avlutas nu. DM-finalerna och ett läger för flickor kan komma att hållas senare.

Korpen i Haparanda meddelar att alla gruppass vecka 11 och 12 ställs in, och sedan tas ett nytt beslut utifrån läget.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.