fbpx

Kvinna i Männikkö fortfarande saknad

TÄRENDÖ: Den kvinnan i 80-årsåldern hemmahörande i Männikkö, som igår förmiddag anmäldes saknad hade vid 14-tiden under tisdagen ännu inte påträffats.
Kvinnan gick under måndagsmorgonen från sitt hem och hade en hund med sig. Polis med hundar, hemvärnet, fjällräddningen och Räddningstjänsten från Pajala deltog i nattens sökande, utan framgång.

Sören Malmestam på Räddningstjänsten i Tärendö uppger att de under eftermiddagen ämnar köra med båtar från Tärendö, längs efter Kalixälven uppströms.

I området finns många myrar, mygg och broms är annat som är till besvär om man tvingas till en ofrivillig utevistelse. Även Räddningstjänsten från Pajala har deltagit i nattens sökande med personal och drönare.

– Vi har värmekamera på drönaren och har bistått polisen i deras arbete men tyvärr utan resultat, säger Juha Pasma på Räddningstjänsten i Pajala.
Även Missing people finns på plats för att samla frivilliga till skallgång.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.