fbpx

Man löpte amok vid busshållplats i Töre

Tidigt under torsdagsmorgonen anmäldes en misshandel till polisen i Kalix. 

Det var vid 06-tiden på morgonen som polisen fick samtal från en man som uppgav att en man uppträtt aggressivt mot honom vid en busshållplats. Mannen hade slitit tag i anmälarens jacka och skrikit till honom. Den utsatta mannen var  till en början osäker på om han ville göra en anmälan men polisen åkte till platsen för att identifiera den misstänkta mannen.

Senare under morgonen fick polisen information om att den utsatta mannen har gjort en anmälan och en patrull kan frihetsberöva en man som stämmer in på det uppgivna signalementet. Mannen är i 55-årsåldern och är misstänkt för misshandel, han är förd till polisstationen och polisen kommer att kontakta en åklagare som får besluta om mannen ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Här svälter älgarna ihjäl

Stora flockar av älgar på Haparanda Sandskär fortsätter att svälta ihjäl. Varje år hittas ett antal kadaver efter älg som svultit till döds

Projekt för att få fisk till avloppsdike

Trafikverket byter vägtrumma i Kainulasjärvi för att avlägsna vandringshinder för fisk och levande organismer. Arbetet beräknas kosta uppåt 2,5 miljoner kronor. – Det blir ingen fisk, det är ett avloppsdike, hävdar byborna.

Jättesatsning på turism på Luppioberget

Bygglovshandlingar är inlämnade till Övertorneå kommun och Tillväxtverket har gett klartecken för 50 miljoner kronor. – När snön smälter börjar vi med att slå upp plintarna till stugorna och den 18 december i år kommer de första gästerna, säger Johan Väisänen.