fbpx

Så blir påskvädret i Tornedalen

Påskvädret i Tornedalen bjuder på allt från mulet till strålande sol. Foto: Anneli Sundbom

Påskhelgen bjuder på soligt och halvklart väder i Tornedalen, enligt SMHI:s prognos.

Det ska tilläggas att prognoserna kan komma att ändras, men nedanstående information är den som var tillgänglig i skrivande stund.

I Haparanda bjuder Skärtorsdagen på strålande sol och temperatur upp till tre plusgrader. Långfredagen bjuder på strålande sol under morgon och förmiddag, sedan väntas mulet med eventuell nederbörd och upp till två plusgrader. Påskafton väntas bjuda på halvklart väder med temperatur upp till tre plusgrad. Under påskdagen väntas strålande sol och temperaturer upp till nio plusgrader.

I Övertorneå väntas Skärtorsdagen bli solig med temperaturer upp mot sex plusgrader under dagen. Under långfredagen kikar solen fram under morgonen och förmiddagen, och efter lunch spås det bli mulet med temperaturer upp till fem plusgrader. Påskafton väntas bli halvklar till mulen med temperaturer upp till sju plusgrader, medan påskdagen bjuder på strålande sol och temperaturer upp till fem plusgrader.

Vidare norrut till Pajala väntas strålande sol och temperaturer upp till sex plusgrader under Skärtorsdagen. Långfredagen väntas bli mulen med enstaka solchanser på förmiddagen och temperaturer upp till sex plusgrader. Påskafton bjuder på halvklart till mulet väder med upp till fem plusgrader, och påskdagen ser ut att bjuda på strålande sol och temperatur upp till åtta plusgrader.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN