fbpx

Skidåkare hittad drunknad

KALIX: Under eftermiddagen meddelades att polisen dykare hittat den skidåkare som under fredagens saknades efter en skidtur på

Sjö- och flygräddningscentralen var i går i ledning för  sökinsatsen på plats. Även Polis och Räddningstjänsten bistod JRCC i arbetet. Räddningsarbetet avslutades vid 22-tiden.

Sökandet fortsatte idag, lördag, då polisens dykare sattes in. Man hade dagen innan hittat en död hund samt skidor och en stav, vid vaken.

Klockan 16.00 meddelade polisen att i samband med dykning påträffades en avliden person. Kroppen är identifierad och anhöriga är underrättade.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Vindkraftspark kan störa världsarv

Fyra av världsarvspunkterna i Struves meridianbåge ligger i den svenska delen av Tornedalen, på bergen Tynnyrilaki (Haparanda), Pullinki (Övertorneå), Jupukka (Pajala) och Perävaara (Kiruna), enligt Unesco ett arv att värna, bevara och utveckla för kommande generationer. Nu behövs en särskild, fördjupad studie om hur vindkraftverk påverkar världsarvet.

Kuppartat årsmöte i STR-T

Årskongressen för Svenska Tornedalingars Riksförbund-Tornionlaaksolaiset, STR-T, skedde i helgen under kuppartade former. Ovetandes fick stora delar av styrelsen gå och ett flertal av dem uppger sig vara chockade.