Stoppade körkortslös och påverkad förare i Pajala

PAJALA: På tisdagskvällen strax efter klockan halv sju stoppade polisen en bil i Pajala. Vid kontroll uppdagas det att mannen som är i 50-årsåldern saknar behörighet till att köra personbil samt att misstankar uppstod om att han skulle vara påverkad av narkotika. 

Han får följa med för provtagning och påföljden resulterar i en anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och grov olovlig körning.

Mannen släpps på fri fot efter kontrollen men hans bil tas i beslag för att förhindra honom att använda den för ytterligare turer.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Kärlek över stängd gräns

Den stängda gränsen har haft stor påverkan på mångas liv vid svenskfinska gränsen, och idag startar Haparandabladet en artikelserie för att dokumentera vittnesmål från gränsstängningen. Det första vittnesmålet kommer från Olivia Lilleberg och Hussein Naseri.

Elisabeth Holmgren
Hon uppfann brevlådeshopping

När Coronapandemin var ett faktum kunde Elisabeth Holmgren, själv tillhörandes en riskgrupp, inte längre resa runt och sälja kläder. Då föddes hennes idé om brevlådeshopping.

Här är Pajalas nya ridklubb

Nu finns krafter som arbetar för att starta upp en ridklubb och åter öppna stallet samt ett ridhus. HB kan först av alla avslöja att den nya ridklubben ska heta Pajala Hästkraft.