Glömd kastrull orsakade brand

HAPARANDA: Vid 15.30-tiden under lördagen fick räddningstjänsten i Haparanda rycka ut på en mindre brand i lägenhet.

Insatschefen Marco Ibarra uppger för Haparandabladet att lägenhetsinnehavaren hade glömt en kastrull på spisen, varpå det började brinna upp i spisfläkten.

– När vi kom till platsen brann det inte längre. Personen hade flyttat bort kastrullen från spisen och då hade det slutat brinna. Så vår uppgift var att undersöka så att branden inte hade spridit sig i ventilationssystemet, säger Ibarra och tillägger att branden inte hade spridit sig.

Enligt honom behövde de därmed inte evakuera boenden från radhuset.

Publicerad i Haparanda, Svenska Taggar: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.