Misstänkt drograttfull i Kalix, krock i Haparanda

KALIX/HAPARANDA: Vid tretiden på torsdagseftermiddagen stoppades en personbilsförare på Valhallavägen i Kalix. Föraren uppvisade, enligt polisen, tydliga tecken på narkotikapåverkan.

Den manlige bilföraren, som är född 1977, medtogs till polisstationen för provtagning och förhör. Han fick körkortet omhändertaget.

Något tidigare på eftermiddagen, vid 14.30-tiden inträffade också en trafikolycka i Haparanda. Det var frågan om att två personbilar kolliderade på Torggatan i centrala staden. De inblandade klarade sig utan personskador.

Publicerad i Kalix/Överkalix, Svenska Taggar: , , , , ,
En kommentar om “Misstänkt drograttfull i Kalix, krock i Haparanda
  1. ulf skriver:

    Fylltrattar på vägarna och hatiska extremister i kommunhusen. Jag ryser. Vad glad jag är att jag bor i en del av landet där härskareliten hålls kort av nyktra medborgare. Och vansinnet med dom elvahundra vindkraftverken lär väl skrämma bort eventuella turister som hade kunnat förvirra sig in i detta dumstrutarnas paradis, bra att ni gör allt för att signalera vad ni är för några. Tror bara jag stött på en människa som inte har arslet hängande i ett snöre däruppe, Mikael Styrman.