fbpx

Kraschad bil övergiven

En ännu okänd chaufför har lyckats med det här konststycket. Kollisionen i tallarna torde ha varit kraftig eftersom krockkuddarna i vardera framsäte lösts ut. Foto: Läsarbild
En ännu okänd chaufför har lyckats med det här konststycket. Kollisionen i tallarna torde ha varit kraftig eftersom krockkuddarna i vardera framsäte har lösts ut.
Foto: Läsarbild

SESKARÖ: I fredags uppdagades att ett inbrott skett i en sommarstuga på Seskarö. Bland stöldgodset uppges en båtmotor finnas. Dörrlås har brutits upp och inredning saboterats. Någon ska även ha eldat på den torra gräsmattan, bara ett par meter från byggnader. Inbrottet har anmälts till polisen.

I söndags på förmiddagen inkom ytterligare en anmälan som inte är sammankopplad med inbrottet. Det handlade det om ett fordon som påträffats krockad på Reningsverksvägen, i närheten av det nya reningsverket på Seskarö. Bilen har hamnat av på sidan av vägen och kraschat in i tallar invid den.
Ingen person fanns kvar på platsen när polisen anlände. När olyckan har inträffat är oklart. Kollisionen har varit kraftig, då krockkuddarna på förar- och passagerarsidan har lösts ut.
– Det finns en anmälan upprättad om avvikande från olycksplats och vårdslöshet i trafik, säger Aron Backman, förundersökningsledare.
Backman uppger att utredningen i ärendet inte har startat ännu och troligtvis inte kommer att inledas under innevarande vecka. Registrerad ägare ska kopplas samman med fordonet och i samband med det kommer en möjlighet till att knyta en chaufför upp.
Det är oklart om bilen är stulen eller inte.
– Den var inte anmäld tillgripen under söndagen, säger Aron Backman.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Kraschad bil övergiven

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN