fbpx

A-traktorförare fick böta

HAPARANDA: Under måndagen blev en A-traktorförare i Haparanda bötfälld.

Det var vid 14.30 som en polispatrull stoppade och kontrollerade en A-traktor, visade sig ha en otillåten solfilm.

Och därmed utfärdades en ordningsbot .

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

7 kommentarer på “A-traktorförare fick böta

 1. Seymor Butts & Jossa: Ni tog orden ur min mun. Men i lättkränkta Sverige där är det samhällets fel att barnen satt dit solfilmen och att det är fel att bötfälla dem. För att inte tala om föräldrarna som inte får kontrollera dessa fordon för då kanske barnen blir kränkta

 2. Kanske vore på sin plats med lite föräldrakontroll av A-traktorn innan dom ”stackars” barnen far ut och kör och blir bötfällda.
  Alltid lätt att skylla på andra när det egentligen är det egna ansvaret och omdömet som brister.

 3. Har poliserna verkligen inget annat att göra, kontrollera och bötfälla för solfilm.

 4. Kontrollera personbilar som har tonade rutor samt är avställda och har körförbud.Registreringsskylt fram på personbil behöver man tydligen inte ha i Haparanda. Parkera exakt var man vill?Polis har mycket jobb att göra eller det är lättare att blunda.

 5. sila mygg§…..: Har ungdomen råd att köra A-traktor bör ungdomen ha råd att betala boten. Om inte ungdomen har råd att betala boten borde ungdomen inte satt dit solfilmen eller öht kört A-traktorn. Punkt.

 6. Nyhetsvärdet i detta är väl att polisen har väldigt lite att göra i dessa coronatider.

 7. Polisen borde i detta fallet beordrat traktorägaren att ta bort solfilmen om han hade för avsikt att fortsätta färden, inte bötfälla en ungdom som inte har medel att betala föreläggandet, poliserna borde kliva ut ur sina fordon och patrullera på torget och bötfälla alla som parkerar på olika vägar som är skyltade med 2 tim parkering och kräva en tidsangivelse för när fordonet parkerats, när man sedan ändå är i farten så kan man bötfälla alla välmenta bilister som parkerar på fel sida, och även parkeringar som sker på trottroarerna.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Rekordstor restaurering av våtmark

Totalt ska cirka 300 hektar våtmark tre kilometer norr om Tapulivuoma återställas som en del av Kaunis Irons arbete för biologisk mångfald. HB följer med Emil Lundholm som jobbar med restaureringen.

Så kan Kamprads arv utveckla Tornedalen

Haparandabladet bjöd in några erfarna näringslivsstrateger och politiker för att intervjua dem om idéer för utveckling i Tornedalen. Mötet ledde till sju projekt för företagsutveckling i Tornedalen, som alla borde kunna finansieras av de 570 miljoner som finns kvar från Ingvar Kamprads testamente,

Solpark planeras i Korpikylä

Det finns långt gångna planer på en stor solpark i Korpikylä som ska kunna leverera energi till 18.000 villor. Pia Hulkoff (SJVP) berättar att bakgrunden är att det råder stor brist på energi för företagsetableringar i kommunen.