fbpx

Anhållen för kvinnomisshandel

ÖSTRA NORRBOTTEN: Under sen lördagskväll har polisen i Östra Norrbotten gripit en man som misstänks för misshandel och olaga hot mot en kvinna som han har en relation med. Efter förhör anhölls mannen.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

7 kommentarer på “Anhållen för kvinnomisshandel

 1. Varför väljer kvinnor sådana män? Jag många gånger skakat på huvudet över mans-valet. Jag har t.o.m varnat ett par damer för den karl de fattat tycke för.

  • Du kan inte på allvar tro att man medvetet VÄLJER en partner son man tror/vet kommer att misshandla en?
   Det är så mycket mer än bara ett ”val”.
   För det första blir man oftast söndermanipulerad så att man isolerar sig från sina nära och kära så man känner att man inte har någon annan än partnern och därav inte har någonstans att ta vägen om man skulle vilja lämna. Man kan bli även så söndermanipulerad så att man tror att man själv gör något fel för att man gör partnern så att så att denne utövar våld. Plus att det tillkommer en massa annan psykisk misshandel som söndrar en totalt. Det märks att du inte varit i ett sådant förhållande för då skulle du aldrig fällt den där äckliga kommentaren.
   För det andra är det jävligt fult att du ens uttrycker att det skulle vara någon annans fel än den som utför misshandeln.

   • I många fall vågar man inte lämna en sådan man pga gemensamma barn. Man vågar alltså inte riskera att tvingas lämna barnen ensamma med den våldsamme föräldern varannan vecka.

 2. Lås in och släng nyckeln!
  Vi behöver inte dessa ”modiga män” som ger sig på kvinnor!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Intensiva dagar inför revyn

https://e.haparandabladet.se/p/haparandabladet/2024-05-24/a/intensiva-dagar-infor-revyn/1893/1470867/52419103

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej. 

Anna-Lisa blev telefonist som femåring

När Leipijärvi fick telefonservice blev femåriga Anna-Lisa Harila byns telefonist. Deras hus låg lägligt, nära vägen och mitt i byn. HB har träffat den kavata flickan som numera heter Häggström, fyller 87 år i juni och är bosatt i Kalix.

Prova på-dans under dansveckan

Under PRO:s nationella dansvecka fick seniorer i Haparanda testa på bland annat Linedance. 

Smög igång premiäröppning

I juli förra året tog företagarna Janne Lind samt syskonen Stina och Viktor Medström, över River motell/restaurang/camping i Haparanda. Efter en storrenovering var det i går dags för en smygöppning. 

MC- och bilentusiaster njöt av våren

Gatorna i centrala Torneå fylldes av mullrandet av motorer den första maj när det var dags för den traditionella paraden för motorentusiaster. 

Majblomma hjälper barn att blomstra

HB har träffat den enda klassen i Haparanda som säljer majblommor. Barn som gärna hjälper andra barn att få en drägligare tillvaro. 

Fyrbenta hjälper tvåbenta

I onsdags firades den internationella ledarhundsdagen och i Torneå uppmärksammades detta med informationsdag vid köpcentret.