fbpx

Åtta bötfällda vid trafikkontroll

Flera bötfälldes i samband med polisens trafikkontroll vid riksväg 99 i Hedenäset under fredagens eftermiddag.

Totalt åtta förare fick böter för hastighetsöverträdelser.

En av dessa fick körkortet omhändertaget.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Åtta bötfällda vid trafikkontroll

  1. Väldigt bra. Jag är mycket ute på vägarna pga jobbet, och flera gånger har man blivit omkörd av otåliga bilister nära bebyggelse där hastigheten är oftast kring 50. Sen att många kör så nära bakom en för att stressa upp situationen ytterligare borde flera tänka på. Om det är 50km/h så är det 50km/h, det hjälper inte om du är fastlimmad i baken på en. E10 är också ett bra exempel på en väg där idioterna har tagit över nästan helt och hållet. Omkörningar i kurvor och alldeles för hög hastighet trots att hastigheten ligger på 100. Bra jobbat polisen, hoppas fler dårar blir av med kortet.

    • Jag håller med. Ett annat problem är timmerbilar som kör om varandra, även i kurvor – inte just i Hedenäset men på vägen mot Kalix. Inte roligt att möta dem … Nä, jag hoppas att alla tänker över sin körstil innan vintern kommer.

  2. bra jobbat polisen, ni skulle stå här i hedenäset lite oftare så att folk skulle fatta att det är 50 kmh här, tack för ett fint arbete

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Förslag: Sju platser där vindkraft kan byggas

Naturskyddsföreningen gjorde för några år sedan en inventering av sju olika platser inom Pajala kommun där vindkraft kan byggas. Käymäjärvi tillhör inte dessa förslag. Samtliga föreslagna parker ligger sydväst om Pajala centralort och på längre avstånd från större byar.

Vattenfall utestängdes från Pajala kommuns Infocenter

HB kan avslöja att Vattenfall stoppades från att informera pajalaborna om vindkraftplanerna i Käymäjärvi i kommunens Infocenter i centrala Pajala. Beslutet togs enligt flera personer av kommunchefen Stefan Millgård, vilket han idag förnekar. Samtidigt stoppade han och utvecklingschefen Fredrik Holmström näringslivsstrategen Erik Mella från fortsatta kontakter med Vattenfall.

En ung man med ett gott hjärta

När Aaron Invall i Haparanda läste artikeln i HB om lilla Filimon som flytt från Ukraina frågade han sin mamma Kati Invall om han kunde ge lite leksaker till Filimon. HB såg till att de fick träffas och Aaron Invall och hans mamma Kati Invall uppskattade att få träffa Filimon och hans mamma och mormor som var väldigt rörda och tacksamma över att det finns så vänliga människor.

Två glädjebesked för Pajala Airport

Pajala får behålla två tur och returflyg per dag enligt ett färskt beslut från Trafikverket som motiverar det med att de lyssnat på gruv- och stålindustrin. Och i fredags lämnades bygglovshandlingarna in för utbyggnad av en ny utrikesterminal på Pajala Airport, som ska stå klar i oktober.

Siktar mot kommunalrådsposten

Med för närvarande tre mandat i Övertorneå kommun siktar Sjukvårdpartiet med Tomas Vedestig som ordförande på så mycket som sju till tio mandat. Han styrde kommunen tillsammans med Tomas Mörtberg, men nu säger han sig vara väl förberedd för att göra det på egen hand.