Bilstöld avbröts tack vare påbackning

HAPARANDA: Strax före halv ett natten mot fredag fick polisen en påringning angående att ett billarm utlösts på en parkering i Haparanda. 

Det visade sig att någon försökte att stjäla bilen men larmet som utlöstes gjorde det på grund av att den okända gärningspersonen backade på en annan bil på parkeringen.

Personen hann lämna platsen innan patrullen anlände men en anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättads och bilen som personen inte lyckades med att stjäla lämnades tillbaka till ägaren.

Ingen misstänkt finns i nuläget.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Bilstöld avbröts tack vare påbackning

  1. Väldigt mycket stölder och inbrott i Haparanda nu. Många är på sin vakt och har ögonen öppna och skaffar larm och kameror. I detta fall vore det av intresse att veta var denna händelse i Haparanda skedde? Ingen flyktbil? Allmänheten kan vara till hjälp i många fall? Lite Efterlyst-tips har löst många fall 😊.. Nu ska de fast 😊

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Kärlek över stängd gräns

Den stängda gränsen har haft stor påverkan på mångas liv vid svenskfinska gränsen, och idag startar Haparandabladet en artikelserie för att dokumentera vittnesmål från gränsstängningen. Det första vittnesmålet kommer från Olivia Lilleberg och Hussein Naseri.

Elisabeth Holmgren
Hon uppfann brevlådeshopping

När Coronapandemin var ett faktum kunde Elisabeth Holmgren, själv tillhörandes en riskgrupp, inte längre resa runt och sälja kläder. Då föddes hennes idé om brevlådeshopping.

Här är Pajalas nya ridklubb

Nu finns krafter som arbetar för att starta upp en ridklubb och åter öppna stallet samt ett ridhus. HB kan först av alla avslöja att den nya ridklubben ska heta Pajala Hästkraft.