fbpx

Uppdaterad: Bilstöld i bostadsområde

Den här Golfen stals natten till onsdag från en uppfart på Nävervägen i Marielund. Foto: Privat
Den här Golfen stals natten till onsdag från en uppfart i bostadsområdet Marielund.
Foto: Privat

HAPARANDA: Någon gång under den sena kvällen eller natten mot onsdag blev en personbil stulen från en uppfart  i Marielund. 

Bilen, är en Volkswagen Golf årsmodell 2008. Stölden är anmäld till polisen under onsdagsmorgonen.

UPPDATERAD

Polisen återfann bilen under onsdagens förmiddag. På en plats i anslutning med riksväg 99, ett par kilometer norr om Marielund. Fordonet var intakt men saker av värde som har plockats med inifrån kupén är bland annat en bilbarnstol och en barnvagn.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

11 kommentarer på “Uppdaterad: Bilstöld i bostadsområde

 1. PalleRungqvist skriver:

  Dom kriminella kan nog det lättare än vad du tror 😂

  Dom bryr sig väl knappast om hot om fängelse eller böter.

 2. Palle, Happis- och Tornebor tar nog inte det där på större allvar. Försök få till nån lite rolig twist (eller kanske knorr skulle man säga på svenska), inte bara förutsägbara billiga inlägg i syfte att splittra svenskar och finländare.

 3. Hör med Enok nitti. Han vet nog vilka tjuvarna/tjuven kan vara. Han har koll på klientelet i Marielund.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Konsultkarusellen fortsätter

Konsultkarusellen vid Haparanda Värmeverk har fortsatt. Kostnaderna uppgår nu till cirka elva miljoner kronor motsvarande 10,6 procent av investeringen i panna och byggnader. 300 ”skallkrav” från konsulterna och 256 sidor kontraktshandlingar gav en komplex upphandling.

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.