fbpx

Bluff med matchbiljetter

Torsdagens slutspelsmatch i SHL mellan Luleå hockey och Färjestad BK har givit vatten på kvarn för bedragare som har annonserat biljetter som inte finns till försäljning. 

Under torsdagskvällen spelar Luleå hockey och Färjestad BK i Luleås hemmaarena. Matchen har frambringat enormt publikintresse och biljetter hos återförsäljare är slutsålda. Personer som saknar biljett sonderar andrahandsmarknaden och idag har polisen på kort tid hanterat ett antal ärenden gällande bedrägerier på en köp- och säljsajt där matchbiljetter har legat ute till försäljning. Intressenter som velat köpa dessa har swishat pengar men inte fått några biljetter och minst tre ärenden gällande bedrägeri ligger nu hos polisen och ska utredas vidare.

 

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Bluff med matchbiljetter

  1. Övertorneå visar matchen live i ishallen (mycket bra) Varför visar inte Haparanda SM-finalen på kuben eller folkets hus

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Besvärlig domarsituation

Domarsituationen i norra och östra Norrbotten för seniormatcher är minst sagt besvärlig och de flesta av domarna får döma enormt mycket matcher. Därtill kommer också de långa resorna.– Det är resorna som är värst, säger den rutinerade domaren Keijo Hyvärinen som bor i Vuopio väster om Haparanda.