fbpx

Böter för avställd bil

En bilist bötfälldes i Haparanda under lördagens förmiddag.

Bilisten stoppades och kontrollerades av polis strax före klockan tolv i centrala Haparanda. Bilen visade sig vara avställd och böter utfärdades.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Böter för avställd bil

 1. Haparanda är ett ingenmansland och ingen utomstående får komma in och bestämma.
  Under dom fyra åren familjen bodde där var det mycket körande med bilar, a-traktorer och epatraktorer efter gång-och cykelbanor.
  Mopedister körde gasen i botten på gång- och cykelbanor helt utan hänsyn till fotgängare och hundar samt hästar.
  Som inflyttad svensk till staden blir man trakasserad, utfryst, mobbad och förtalad om man säger att svenska ska talas på arbetsplatser m.m.

 2. Vet inte om man kan kallas för kriminell bara för att man kör med avställd fordon. Inga allvarliga brott men för ni Happis bor verkar det vara stort o era stora problem med A traktorer som ni skriver mycket om. Polisen verkar ha fullt upp med era ”kriminella.”

  • Om det är olagligt så är man väl kriminell. Därmed inte sagt att man är kriminell i övrigt. Man kanske skulle köra den till närmaste verkstad eller besiktningsstation. Många vanligtvis icke-kriminella svenskar har nog vid något tillfälle flyttat en avställd bil (om inte annat så avställd i väntan på att påställning ska registreras).

  • Du skriver… ”Bara” kör med avställd bil(!)? Det är inte så BARA… det är olagligt, och lagar är till för att följas. Följer man inte lagen begår man ett brott och är mer eller mindre kriminell. Men, så klart… du kanske är kriminell själv? Hur som helst, du visar att du ”tänker kriminellt” genom att du försöker att bortförklara detta oansvariga och olagliga beteende.

   Det är just det här kriminella sättet att tänka som är grund problemet… ”äsch, det är inte så farligt om man kör lite på fyllan, är knarkpåverkad, kör utan körkort eller med avställd bil”.

   Brottsliga handlingar börjar alltid med kriminellt tänkande!

   • Hur kan du över huvud taget jämföra framförande av avställd bil med rattfylleri av något slag? Självfallet bör man undvika att köra avställt, men det är för h-e inte i närheten av samma sak som att köra full. Tänk efter för f-n!

    Nu vet jag inte om du svarade på mitt inlägg eller på det andra inlägget, jag använde ju inte ordet ”bara” i min text, men däremot föreslog jag några möjliga förklaringar – dock inte ”bortförklaringar” – så jag svarar ändå.

 3. Suck… finns det bara kriminella i Haparanda? Ständiga rapporter om ingripanden av polisen. Vad är det för fel på dessa människor?

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN