fbpx

Böter för bilbältesslarv

Under torsdagens eftermiddag bötfälldes tre bilister i centrala Haparanda för avsaknad av bilbälte.

Kontrollerna utfördes i samband med att det just nu pågår en nationell trafikvecka med fokus på hastighet.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Böter för bilbältesslarv

 1. Bra att ”Farbror Blå” prioriterar och lägger resurserna på rätt saker! Om nån ”svenne” glömmer bältet eller kör 58 där det är 50 måste det beivras med kraft! Var hän skulle annars samhället barka iväg? Att sen grov brottslighet i utanförskapsområdensom skjutningar, sprängningar, mord, våldtäkter och annat bara fortgår är egalt.

  • Vilka utanförskapsområden med grova brott som skjutningar, sprängningar, mord och våldtäkter finns inom Haparandapolisens verksamhetsområde?
   Eller ska vi skicka iväg alla poliser härifrån för att bekämpa grövre brott i storstäderna och därmed låta Tornedalen bli ett laglöst land?
   Vart skulle samhället barka iväg då?

 2. hedenäsetbo bra att polisen vakar över trafiken, ni får gärna komma till hedenäset för här blir man omkörd om man kör 50 där det är 50kmt

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.