fbpx

Böter för bilbältesslarv

Under torsdagens eftermiddag bötfälldes tre bilister i centrala Haparanda för avsaknad av bilbälte.

Kontrollerna utfördes i samband med att det just nu pågår en nationell trafikvecka med fokus på hastighet.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Böter för bilbältesslarv

 1. Bra att ”Farbror Blå” prioriterar och lägger resurserna på rätt saker! Om nån ”svenne” glömmer bältet eller kör 58 där det är 50 måste det beivras med kraft! Var hän skulle annars samhället barka iväg? Att sen grov brottslighet i utanförskapsområdensom skjutningar, sprängningar, mord, våldtäkter och annat bara fortgår är egalt.

  • Vilka utanförskapsområden med grova brott som skjutningar, sprängningar, mord och våldtäkter finns inom Haparandapolisens verksamhetsområde?
   Eller ska vi skicka iväg alla poliser härifrån för att bekämpa grövre brott i storstäderna och därmed låta Tornedalen bli ett laglöst land?
   Vart skulle samhället barka iväg då?

 2. hedenäsetbo bra att polisen vakar över trafiken, ni får gärna komma till hedenäset för här blir man omkörd om man kör 50 där det är 50kmt

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Här svälter älgarna ihjäl

Stora flockar av älgar på Haparanda Sandskär fortsätter att svälta ihjäl. Varje år hittas ett antal kadaver efter älg som svultit till döds

Projekt för att få fisk till avloppsdike

Trafikverket byter vägtrumma i Kainulasjärvi för att avlägsna vandringshinder för fisk och levande organismer. Arbetet beräknas kosta uppåt 2,5 miljoner kronor. – Det blir ingen fisk, det är ett avloppsdike, hävdar byborna.

Jättesatsning på turism på Luppioberget

Bygglovshandlingar är inlämnade till Övertorneå kommun och Tillväxtverket har gett klartecken för 50 miljoner kronor. – När snön smälter börjar vi med att slå upp plintarna till stugorna och den 18 december i år kommer de första gästerna, säger Johan Väisänen.

Konkursen i Northland avslutad

Efter sex års arbete slutredovisar nu konkursförvaltaren Hans Andersson gruvbolaget Northlands konkurs – en av Sveriges största någonsin. Fordringsägarna med förmånsrätter får bara en bråkdel av sina fordringar betalda. Pajalaföretagen får inte ett korvöre. Ingen på Northland misstänks för brott.