fbpx

Böter för bilbältesslarv

Under torsdagens eftermiddag bötfälldes tre bilister i centrala Haparanda för avsaknad av bilbälte.

Kontrollerna utfördes i samband med att det just nu pågår en nationell trafikvecka med fokus på hastighet.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Böter för bilbältesslarv

 1. Bra att ”Farbror Blå” prioriterar och lägger resurserna på rätt saker! Om nån ”svenne” glömmer bältet eller kör 58 där det är 50 måste det beivras med kraft! Var hän skulle annars samhället barka iväg? Att sen grov brottslighet i utanförskapsområdensom skjutningar, sprängningar, mord, våldtäkter och annat bara fortgår är egalt.

  • Vilka utanförskapsområden med grova brott som skjutningar, sprängningar, mord och våldtäkter finns inom Haparandapolisens verksamhetsområde?
   Eller ska vi skicka iväg alla poliser härifrån för att bekämpa grövre brott i storstäderna och därmed låta Tornedalen bli ett laglöst land?
   Vart skulle samhället barka iväg då?

 2. hedenäsetbo bra att polisen vakar över trafiken, ni får gärna komma till hedenäset för här blir man omkörd om man kör 50 där det är 50kmt

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.