fbpx

Böter för bilister

Två bilister bötfälldes i Övertorneå under tisdagskvällen. 

Polisen kontrollerade vid 17.30-tiden en bilist med släp på riksväg 98. Släpvagnen var belagd med körförbud och föraren fick böter.

Senare, strax innan klockan 19 stoppade polisen en bilist i Övertorneå. Bilen visade sig ha körförbud och polisen utfärdade böter till föraren.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Böter för bilister

 1. ”Zxcvbnm”, bra att Du tar upp detta. Det finns gott om dessa i vår kommun.
  Tidigare lagförda r-fyllerister kör med allt som har en motor..TYVÄRR och
  polisen gör inget, trots anmälan på 11414, men det skall väl till med en svår olycka och svarta rubriker som följd, innan ordningsmakten vaknar.

 2. Körförbud hit och körförbud dit. Varför gör inte polisen någonting åt vanemässiga rattfyllerister, sedan tidigare kända hos polis, som bara fortsätter utsätta andra för fara? Kommunen är inte så stor att polisen kan undgå att känna till detta. Man borde hålla ett extra öga på dessa och passa på att beslagta de aktuella fordonen. Det finns även områden i kommunen där nästintill alla kör för fort. Dessa borde också uppmärksammas.

 3. det är alltså för dyrt att hålla sig med bil, därav detta körande med olagliga bilar. Och tänk nu på att Regeringen Jobbar för fullt med att höja kostnaderna för fordonsägare….Vår Regering består av (S+MP) samt dom trogna stödpartierna V+C+L…en röst på Centern är en röst på Socialismen kan man säga..

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka