fbpx

Böter för bilister

Två bilister bötfälldes i Övertorneå under tisdagskvällen. 

Polisen kontrollerade vid 17.30-tiden en bilist med släp på riksväg 98. Släpvagnen var belagd med körförbud och föraren fick böter.

Senare, strax innan klockan 19 stoppade polisen en bilist i Övertorneå. Bilen visade sig ha körförbud och polisen utfärdade böter till föraren.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Böter för bilister

 1. ”Zxcvbnm”, bra att Du tar upp detta. Det finns gott om dessa i vår kommun.
  Tidigare lagförda r-fyllerister kör med allt som har en motor..TYVÄRR och
  polisen gör inget, trots anmälan på 11414, men det skall väl till med en svår olycka och svarta rubriker som följd, innan ordningsmakten vaknar.

 2. Körförbud hit och körförbud dit. Varför gör inte polisen någonting åt vanemässiga rattfyllerister, sedan tidigare kända hos polis, som bara fortsätter utsätta andra för fara? Kommunen är inte så stor att polisen kan undgå att känna till detta. Man borde hålla ett extra öga på dessa och passa på att beslagta de aktuella fordonen. Det finns även områden i kommunen där nästintill alla kör för fort. Dessa borde också uppmärksammas.

 3. det är alltså för dyrt att hålla sig med bil, därav detta körande med olagliga bilar. Och tänk nu på att Regeringen Jobbar för fullt med att höja kostnaderna för fordonsägare….Vår Regering består av (S+MP) samt dom trogna stödpartierna V+C+L…en röst på Centern är en röst på Socialismen kan man säga..

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.