fbpx

Böter för bilister

Två bilister bötfälldes i Övertorneå under tisdagskvällen. 

Polisen kontrollerade vid 17.30-tiden en bilist med släp på riksväg 98. Släpvagnen var belagd med körförbud och föraren fick böter.

Senare, strax innan klockan 19 stoppade polisen en bilist i Övertorneå. Bilen visade sig ha körförbud och polisen utfärdade böter till föraren.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Böter för bilister

 1. ”Zxcvbnm”, bra att Du tar upp detta. Det finns gott om dessa i vår kommun.
  Tidigare lagförda r-fyllerister kör med allt som har en motor..TYVÄRR och
  polisen gör inget, trots anmälan på 11414, men det skall väl till med en svår olycka och svarta rubriker som följd, innan ordningsmakten vaknar.

 2. Körförbud hit och körförbud dit. Varför gör inte polisen någonting åt vanemässiga rattfyllerister, sedan tidigare kända hos polis, som bara fortsätter utsätta andra för fara? Kommunen är inte så stor att polisen kan undgå att känna till detta. Man borde hålla ett extra öga på dessa och passa på att beslagta de aktuella fordonen. Det finns även områden i kommunen där nästintill alla kör för fort. Dessa borde också uppmärksammas.

 3. det är alltså för dyrt att hålla sig med bil, därav detta körande med olagliga bilar. Och tänk nu på att Regeringen Jobbar för fullt med att höja kostnaderna för fordonsägare….Vår Regering består av (S+MP) samt dom trogna stödpartierna V+C+L…en röst på Centern är en röst på Socialismen kan man säga..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Här svälter älgarna ihjäl

Stora flockar av älgar på Haparanda Sandskär fortsätter att svälta ihjäl. Varje år hittas ett antal kadaver efter älg som svultit till döds

Projekt för att få fisk till avloppsdike

Trafikverket byter vägtrumma i Kainulasjärvi för att avlägsna vandringshinder för fisk och levande organismer. Arbetet beräknas kosta uppåt 2,5 miljoner kronor. – Det blir ingen fisk, det är ett avloppsdike, hävdar byborna.

Jättesatsning på turism på Luppioberget

Bygglovshandlingar är inlämnade till Övertorneå kommun och Tillväxtverket har gett klartecken för 50 miljoner kronor. – När snön smälter börjar vi med att slå upp plintarna till stugorna och den 18 december i år kommer de första gästerna, säger Johan Väisänen.

Konkursen i Northland avslutad

Efter sex års arbete slutredovisar nu konkursförvaltaren Hans Andersson gruvbolaget Northlands konkurs – en av Sveriges största någonsin. Fordringsägarna med förmånsrätter får bara en bråkdel av sina fordringar betalda. Pajalaföretagen får inte ett korvöre. Ingen på Northland misstänks för brott.