fbpx

Böter för bilister

Två bilister bötfälldes i Övertorneå under tisdagskvällen. 

Polisen kontrollerade vid 17.30-tiden en bilist med släp på riksväg 98. Släpvagnen var belagd med körförbud och föraren fick böter.

Senare, strax innan klockan 19 stoppade polisen en bilist i Övertorneå. Bilen visade sig ha körförbud och polisen utfärdade böter till föraren.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Böter för bilister

 1. ”Zxcvbnm”, bra att Du tar upp detta. Det finns gott om dessa i vår kommun.
  Tidigare lagförda r-fyllerister kör med allt som har en motor..TYVÄRR och
  polisen gör inget, trots anmälan på 11414, men det skall väl till med en svår olycka och svarta rubriker som följd, innan ordningsmakten vaknar.

 2. Körförbud hit och körförbud dit. Varför gör inte polisen någonting åt vanemässiga rattfyllerister, sedan tidigare kända hos polis, som bara fortsätter utsätta andra för fara? Kommunen är inte så stor att polisen kan undgå att känna till detta. Man borde hålla ett extra öga på dessa och passa på att beslagta de aktuella fordonen. Det finns även områden i kommunen där nästintill alla kör för fort. Dessa borde också uppmärksammas.

 3. det är alltså för dyrt att hålla sig med bil, därav detta körande med olagliga bilar. Och tänk nu på att Regeringen Jobbar för fullt med att höja kostnaderna för fordonsägare….Vår Regering består av (S+MP) samt dom trogna stödpartierna V+C+L…en röst på Centern är en röst på Socialismen kan man säga..

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Förslag: Sju platser där vindkraft kan byggas

Naturskyddsföreningen gjorde för några år sedan en inventering av sju olika platser inom Pajala kommun där vindkraft kan byggas. Käymäjärvi tillhör inte dessa förslag. Samtliga föreslagna parker ligger sydväst om Pajala centralort och på längre avstånd från större byar.

Vattenfall utestängdes från Pajala kommuns Infocenter

HB kan avslöja att Vattenfall stoppades från att informera pajalaborna om vindkraftplanerna i Käymäjärvi i kommunens Infocenter i centrala Pajala. Beslutet togs enligt flera personer av kommunchefen Stefan Millgård, vilket han idag förnekar. Samtidigt stoppade han och utvecklingschefen Fredrik Holmström näringslivsstrategen Erik Mella från fortsatta kontakter med Vattenfall.

En ung man med ett gott hjärta

När Aaron Invall i Haparanda läste artikeln i HB om lilla Filimon som flytt från Ukraina frågade han sin mamma Kati Invall om han kunde ge lite leksaker till Filimon. HB såg till att de fick träffas och Aaron Invall och hans mamma Kati Invall uppskattade att få träffa Filimon och hans mamma och mormor som var väldigt rörda och tacksamma över att det finns så vänliga människor.

Två glädjebesked för Pajala Airport

Pajala får behålla två tur och returflyg per dag enligt ett färskt beslut från Trafikverket som motiverar det med att de lyssnat på gruv- och stålindustrin. Och i fredags lämnades bygglovshandlingarna in för utbyggnad av en ny utrikesterminal på Pajala Airport, som ska stå klar i oktober.

Siktar mot kommunalrådsposten

Med för närvarande tre mandat i Övertorneå kommun siktar Sjukvårdpartiet med Tomas Vedestig som ordförande på så mycket som sju till tio mandat. Han styrde kommunen tillsammans med Tomas Mörtberg, men nu säger han sig vara väl förberedd för att göra det på egen hand.