fbpx

Böter för släp med körförbud

KALIX: Två fordonsekipage med släp bötfälldes av polisen under torsdagen. Vardera släp var nämligen belagda med körförbud. 

Den första föraren stoppades i centrala Kalix vid halv tio tiden på torsdagsmorgonen och den andra strax efter halv ett på dagen, längs med länsväg 744 i utkanten av Kalix.

Utöver dessa två kontroller genomförde polisen även en trafikkontroll i Näsbyn under morgonen. Genom den kontrollen passerade dock samtliga förare utan anmärkningar.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Böter för släp med körförbud

 1. Egenföretagare: Folket tappar respekt för lagen då skötsamma Svenskar döms hårdare än packet som ger fullständigt fan i allt va lagar heter.
  Svenska folket är under skoklacken i dagsläget.
  Nedtrampat och kuvat av staten.

 2. Egenföretagare Filippinerna har en annan modell efter att Duarte blivit president så skjuter man knarkbrottslingarna och dumpar dom i Manilabukten.Thailand har dödsstraff för knarkbrott.Ska vi följa Duartes modell så ska knarkbrottslingarna skjutas och dumpas i Vuonoviken

 3. Regler och lagar ska följas men narkotika brott är alldeles för slapt inför livstid som i Thailand och Filippinerna det avskräcker men inte alla det finns alltid en idiot som försöker

 4. Anders.
  Vad med kriminaliteten i övrikt tycker du .våldtäkter .skjutningar narkotika handel .våld mot gamlingar .osv .
  Snacka om att sila myggor och svälja elefanter .
  Tänk om tänk rätt …

 5. Fråga till lakritstomten . När tycker du att gränsen går för att börja följa lagar ?

 6. Undrar om Kling & Klang känner sig duktiga nu när dom fångat så farliga brottslingar.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.